středa 2. listopadu 2016

Dtest myčky nádobí

U každého výrobku v laboratoři zkoušíme, jak kvalitně myje a suší nádobí ve dvou různých programech – hlavním a úsporném. Do myček vkládáme všechny běžné typy nádobí , které předem znečistíme různými druhy potravin, přičemž část má na sobě zaschlé a část připečené nečistoty. Posuzovali jsme také, jak jsou po technické stránce provedeny koše na nádobí nebo omývací ramena. V neposlední řadě nás zajímalo, nakolik jsou myčky za plného provozu hlučné. Jimi vydávané decibely jsme posuzovali dvojím způsobem.


Nejprve jsme je při spuštění mycího cyklu změřili sonometrem – ve vzdálenosti m. Jedná se o hodnotu která určuje kolik sad nádobí můžete do myčky max. Jdo jedné sady se počítjí 3x talíř (dezertní, hluboký a mělký), sklenice, hrnek a příbory (malá lžička, lžíce, vidlička a nůž). V dnešní době je myčka už standard pro většinu domácností, protože mytí nádobí je velmi neoblíbená činnost a myčka tento problém hravě vyřeší. Nádobí stačí jen vložit do myčky a po skončení procesu ho uklidit na své místo. V mnoha českých kuchyních si vybojovaly své pevné místo.


Myčka také nabízí bonusy. Aby také ne, ušetří práci, čas i vodu. Kvalitativní rozdíly mezi jednotlivými modely se postupně spíše ztenčují, zato v cenách. Pohodlí při skládání nádobí do myčky umožní i výškově nastavitelný koš. Problém představuje absence zásuvky na příbory, kterou budete muset vyřešit podomácku.


Nevýhodu myčky na nádobí spatřujeme v náročnější instalaci a návodu, který je univerzální pro více typů. Náš test obsahuje myčky nádobí , které doporučují jak renomované organizace, tak i samotní spotřebitelé – tedy nejčastěji ženy v domácnosti. Pokud máte s některou z myček nádobí své vlastní zkušenosti, budeme velmi rádi, pokud vyjádříte svůj názor v diskusi, níže na této stránce. Pomůžeme vám najít kompromis mezi cenou a spotřebou. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat myčku.


Ovšem ty nejlepší myčky nádobí na trhu spotřebují na stejné množství nádobí pouhých litrů vody. Jsou skvělým pomocníkem, který nám ušetří mnoho času, který bychom jinak ztráceli při mytí jednotlivých kusů nádobí. Zároveň s tím však šetří naší peněženku, protože uspoříme spoustu vody, jež by naprosto zbytečně protekla. Tento přístroj se objevuje stále ve více domácnostech.


Důvodem je určitě pohodlí a úspora času i peněz. Mechanizované umývání nádobí je totiž levnější než klasické umývání pod tekoucí vodou. Navíc se můžete věnovat zábavnějším aktivitám než je stání u. Proběhl test téměř myček nádobí a vy můžete být nyní u toho!


Připravili jsme pro vás tentokrát delší sestřih toho, jak testování probíhalo. Technici v laboratoři se. Na tom, že ruční mytí nádobí do jedenadvacátého století nepatří, se asi shodneme všichni.


Ke 1 umytému nádobí potřebujete ty nejlepší tablety (kapsle) na trhu. My se vám pokusíme s jejich výběrem pomoci. Dnes už i vy můžete vlastnit dokonalou myčku, která vám bude pomáhat s prací v domácnosti. Vážení zákazníci, od 16.


Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky