čtvrtek 24. listopadu 2016

Koleno ke kamnům

Hrají důležitou roli při odvodu spalin od spotřebiče paliv. Kvalitní silnostěnná trubka ke krbovým kamnům o délce 1cm. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Kouřovody ke kamnůk doručení domů nebo na prodejnu.


Nedílnou součástí kamen a jejich instalace jsou jistě kouřovody, včetně kolen a různých redukcí. Většinu nejprodávanějších typů máme skladem a připraveno k expedici s objednanými kamny.

Trubky a kolena ke kamnům. Základní součástí kamen jsou kouřovody k odvodu spalin z kamen, včetně kolen a různých redukcí. Připravili jsme pro vás různé typy kouřovodů, komínových rour, žaluzií, kolen, komínových stříšek a přechodek kouřovodu a redukce komínu pro všechny typy kamen. Cena: 3Kč (s DPH) zobrazit detail zboží. Plochá těsnící šňůra 12x4mm lepící pod sklo kamen a krbů.


Kvalita od výrobce s 20letou tradicí za příznivou cenu. Kouřovina je vyrobena z kvalitního černého plechu o tl. Různé rozměrové varianty.

Provozovatel webu, VESPA TRADING s. Připojovací kus etážový slouží k přemístění odpadu určeného původně pro kombi WC směrem ke stěně pro předstěnovou instalaci závěsného WC. Etážové koleno vede odpad v rámci podlahy a není proto nutné složitými zásahy do konstrukce bytu či domu měnit vyústění odpadu. Pomocí břitového těsnění napojíte. MIMOŘÁDNÉ OPATŘENÍ: Vážení zákazníci, vzhledem k situaci ohledně šíření nákazy koronavirem jsme nuceni do odvolání přistoupit mimořádným opatřením. Jsou vyrobeny z černého plechu tl.


Nabízíme kouřovody o průměru od 1do 2mm, roury, žaluzie, kolena, komínové stříšky a přechodky kouřovodu a redukce komínu za příznivé ceny. Vodovodní baterie se sprchou, topeniště, nerezové kouřovody, ocelové kouřovody, havarijní ventil, pojistný ventil, jímka. Příslušenství a náhradní díly ke koupelnovým kamnům.


Získejte nejnovější novinky a speciální slevy. Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit. Ke krbovým kamnům neodmyslitelně patří i komín.


Abyste je mohli napojit na komínový průduch musíte si vybrat tu správnou kouřovinu. To vše v různých rozměrech a. V naší nabídce naleznete široký sortiment kouřových rour silnostěnných, kolen, zděří, růžíc, víček, redukcí, přechodů a dalšího příslušenství. Tématicky podobné zboží.


Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce.

Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH. Filozofií společnosti je vyrábět kvalitní výrobky za příznivou cenu a především spokojenost zákazníků. Silnostěnné kouřovody jsou určené pro připojování kamen a krbových vložek ke komínovému tělesu.


Dále jsou vyráběné ze silnostěnného plechu 5mm. Díky tomu odolávají teplotě až 600°C a mají dlouhou životnost. Vždy jsou z jedné strany nalisované, aby šly nasunout jeden na druhý.


Estetický vzhled zajišťuje. Odolávají teplotě spalin ve výši 450°C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky