pondělí 21. listopadu 2016

Lívanečník tescoma

Pánev na lívance, nebo chcete-li lívanečník , je praktická vychytávka, kterou oceníte, pokud potřebujete rychlou a chutnou večeři. Vnitřní strana je nepřilnavá, vnější smaltovaná. Lívanečník o průměru centimetrů se standardními oky. Použitelný na elektrických a plynových sporácích.


Pořídíte ho zhruba za 4Kč.

PRESTO – elegantní kuchyňské nádobí pro každodenní použití, opatřeno kvalitním antiadhezním povlakem proti připalování. Určeno pro elektrické a plynové sporáky, vhodné do myčky. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Vynikající pro přípravu tradičních italských těstovin typu fettucine, tagliatelle, pappardelle a lasagne i plněných těstovin typu tortellini, ravioli apod. Ideální i pro přípravu.


Všechny informace o produktu Pánev Tescoma pánev oka PRESTO 24cm, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Tescoma pánev oka PRESTO 24cm. Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli.

Vhodný je také litinový lívanečník. Motiv smajlíku, srdce, hvězdičky a kytky na lívancích nebo smaženkách. Klasická sázená vejce neboli volská oka, jedno jako druhé. S novým tvořítkem je připra.


Vynikající řešení pro přípravu lahodných lívanečků, které si můžete ozdobit vašimi nejoblíbenějšími přísadami. Smaltovaný litinový lívanečník - Smalt Barva: Modrá, Varianta: Smaltovaný litinový lívanečník - světle modrý - Smalt, Materiál: Smalt. PRESTO – elegantný kuchynský riad pre každodenné použitie, vybavený kvalitným antiadhéznym povrchom proti pripaľovaniu. TESCOMA pánev oka PRESTO ø cm. Určené pre elektrické a plynové sporáky, vhodné do umývačky.


Akce na téma lívanečník najdete na Skrz. Veškeré informace o produktu. Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce.


Pánev GrandCHEF od Tescoma se dvěma úchyty pro lepší manipulaci během vaření. Nemusíte řešit, jestli se hodí zrovna na váš typ sporáku, protože ji můžete použít úplně na jakýkoliv.

S tímto silikonovým lívanečníkem vytvoříte snadno a rychle ty nejlepší lívance pod sluncem. Nebudou se vám ani při obracení trhat. Formu položíte na teflonovou pánev plochou s kolečky o menším průměru.


Odlévaný masivní lívanečník má rovné dno a je vhodný na všechny typy sporáků včetně indukce. Nepřilnavý povrch PFLUON GRANIT umožňuje přípravu lívanečků s minimem tuku. Plastová rukojeť umožňuje zavěšení.


Připravíte najednou čtyři lívance o průměru cm. Silikonová forma na lívance: Tento silikonový lívanečník užijete jistě v každé domácnosti, kde jsou děti, a nebo pokud máte jen rádi snídaňové lívanečky. Snadno a rychle vytvoříte úhledné lívance jeden jako druhý.


Smažte, kde se dá Díky povrchu, který společnost Tescoma zkonstruovala a který je jistým způsobem technicky na výši oproti jiným výrobkům, je s touto pánví možné smažit na každých kamnech, obzvláště na indukčních. Cena s DPH: 7Kč Registrovaní zákazníci n. Lisovaná pánev z hliníkového plechu, opatřena kvalitním nepřilnavým povrchem, vhodná na plynové, elektrické a sklokeramické sporáky, vhodná do myčky na nádobí - doporučujeme však mytí ruční, tak prodloužíte životnost nepřilnavého povlaku, při práci nepoužívejte kovové náčiní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky