pátek 18. listopadu 2016

Háčky na maso

Pokud hledáte vhodný háček pro rybu nebo maso , jste zde správně. Nabízíme nejširší výběr háčků na ryby. Uzení na háčcích je oproti roštům vhodnější zejména pro lepší obklopení masa nebo ryby kouřem a kvalitnějšímu prouzení. Háky na maso , nerezové háčky na maso , háčky na uzení masa, manipulační háky - řeznické háčky na maso se dříve používaly především v prodejnách maso - uzeniny k zavěšování a vystavování zboží.


To je ovšem dnes z hygyenických důvodů zakázáno. Pokud potřebujete kvalitní nerezové háčky , na které byste pověsili maso v prodejnách masa a uzenin, udírnách, na jatkách, masokombinátech nebo jiných provozech, které zpracovávají maso , tak jste tu správně.

Nerezové háčky s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladírnách nebo při uzení v udírně. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Vyrobeno z nerezové kruhové ocele o různých průměrech ( - mm) - číslo před lomítkem v názvu háčku. Společnost Herold řeznické potřeby s. Nepostradatelné háčky a háky do Vaší udírny nebo k přemisťování masa ve větším množství. Vyberte si manipulační háky na přitahování masa nebo háčky na pohodlné zavěšení.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vybavujeme obchody, supermarkety, prodejny s masem a stravovací zařízení. HÁČKY NA ZAVĚŠENÍ S - HÁČKY.

Klasické háčky ve tvaru písmene S, které se běžně používají všude tam, kde je potřeba maso v menších nebo větších kusech jednotlivě zavěsit na trubku, tyč, hůlku. Detailní popis produktu. Univerzální nerezové háčky na maso a další potraviny.


Oba konce háčků jsou zakončeny ostrou špičkou. Použijete je ale i všude tam, kde je potřeba hygienicky a prakticky zavěsit maso – v chladírnách masa, v prodejnách masa a uzenin nebo v různých zpracovatelských závodech. Maso naporcujeme do požadované velikosti na vhodné kusy a můžeme začít s nakládáním. NAKLÁDÁNÍ MASA NA UZENÍ.


Klasický způsob nakládání masa na uzení je za pomocí běžné kuchyňské nebo mořské soli, případně nakládání do rychlosoli (např. známá a ověřená Praganda). Masové háky jsou vyrobené z chromniklové nerezové oceli. Každý má jeden konec tupý a druhý ostrý. Určeno pro všechny gastro provozy. Pokud si chcete uchovat šaty nepomačkané, a pokud je chcete mít uklizené a zároveň po ruce, pak jsou nejsnazším a nejrychlejším řešením háčky a ramínka.


Mámě širokou nabídku ramínek na šaty, na něž můžete zavěsit všechno od košile na léto po puntíkovanou sukni. A na výběr je také z mnoha háčků na všechny. Sekáček 76-ND-na maso. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Osobní odběr po dohovoru, nebo dobírka. Háčky jsou oboustraně broušené.

Prodám nerezové háčky na uzení, se špičkou nebo bez. Nůž vhodný na rozbourávání vepřů, nebo hovězího s p. Háček na maso ,,S,, 200.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky