pátek 25. listopadu 2016

Hotel na pekárně

Město Sušice je výchozím bodem pro krásné výlety na Šumavu, např. Srní, Modravu, Kvildu a jiná, ještě stále panensky čistá místa Národního parku Šumava. HOTEL PEKÁRNA nabízí ubytování v příjemně zařízených dvou a. Reviews Amazing service and food baring in mind I have strict.


Tradiční Hotel U Zeleného stromu poskytuje kvalitní ubytování ve městě Nepomuk na rozhraní jižních a západních Čech.

Najdete jej přímo na malebném historickém náměstí, kousek od Plzně, zámku Zelená Hora a chráněné krajinné oblasti Brdy. Hotel nabízí ubytování v příjemně zařízených dvou a třílůžkových pokojích s možností přistýlky. Celková kapacita hotelu je lůžek. Pekárně is a Hotel in Drnholec, Czech Republic. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchou a WC, barevným televizorem a wifi připojením na internet.


Parkoviště je v uzavřeném areálu. Domácím mazlíčkům je vstup povolen.

The apartment has bedroom, a flat-screen TV, an equipped kitchen with a microwave and a fridge, and bathroom with a shower. Staff at the apartment are always. Steak z krůty na zelenině 14- Kč. Přejeme Vám dobrou chuť ! Na vrcholu Pancíře či na Špičáckém sedle si můžete zapůjčit terénní koloběžku a sjet si některou z vyznačených tras. Zatímco z Pancíře se můžete pustit téměř na všechny světové strany, půjčovna na Špičáckém sedle je nejbližším výchozím bodem k Černému a Čertovu jezeru.


Po celé délce tras převažuje. The restaurant serves characteristic Czech cuisine and features a bar. The Pekarna offers bicycle rental and there are numerous cycling and hiking routes in the vicinity.


Guests can visit Rabi Castle in Kasperk which is 9. Aquapark in Horazdovice mi from the Sport Hotel. Nabídka pobytu v hotelu. Private parking is available on site. Guests at the camping can enjoy a continental breakfast. Nevšední zážitky v outdoorovém centru v Sušici - Offpark Sušice - skákací boty, lanový park, offball, rafting, terénní koloběžky.


Přímo v budově hotelu se nachází squashová hala a dvě bowlingové dráhy.

UBYTOVÁNÍ- lůžkové pokoje s možností. Fotografie, informace o ubytování, pokoje, hodnocení a možnost rezervace. Ubytování v hotelu Na Pekárně.


Možnost vyžádání podkrovních jednolůžkových pokojů malých rozměrů. Stravování v hotelu Na Pekárně. Kromě komfortního ubytování s typicky horskou atmosférou nabízí hotel také kvalitní stravování a wellness služby. Pro okolí Sušice je typická pěší turistika, cykloturistika, vodní turistika a hipoturistika. Pohodlný nákup dovolené se Zájezdy.


Denně nové Last Minute nabídky. Servis zajišťuje tým našich pracovníků - profesionálů ve svém oboru. Pořádání tohoto zájezdu se řídí obchodními podmínkami cestovní kanceláře Čedok , která zájezd organizuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky