pondělí 7. listopadu 2016

Rozlišovače na skleničky

Rozlišovače na skleničky 12ks VacuVin. Značkovač skleniček IDENTITYCIRCLE EMOTIONS - barev. Tasting gift set na víno (značk., nálevka, tepl) s. Poznejte si lehce svou skleničku na velké, nejen silvestrovské párty.


Pomůžou Vám v tom malé silikonové rozlišovače , které se dají jednoduše kroužkem nasadit na skleničku. Barevné kroužky ze speciální flexibilní gumy na skleničky od vína či koktejlu.

Díky rozlišovačům snadno poznáte, které víno je vaše a které patří přátelům. Použití: kroužek přichyťte na stopku sklenic. Kočičí rozlišovače vaši skleničku nebo hrneček bezpečně odliší. Barevná silikonová kočička přilne k jakémukoliv hladkému povrchu, hodí se tak kromě sklenky také na hrnek nebo třeba misku. ROZLIŠOVAČE na skleničky 48ks (Svatební jmenovky) Hodnocení produktu:.


Balení obsahuje ks barevných rozlišovačů na skleničky s různými modely. Každý rozlišovač má výhřez a můžete je jednoduše nasadit na kelímek nebo sklo. Vlastnosti: kovových kroužků na sklenice od vína ozdobené.

Hvězdné rozlišovače na skleničky : Hlídejte si, co pijete! Na oslavách je vždy složité poznat si skleničku, ne však s praktickými barevnými přísavkami. Nejen, že má každá přísavka jinou barvu, ale i tvar, tudíž se nemusíte bát, že se Vám nápoje popletou. Budete-li si chtít vzít novou sklenku, jednoduše přísavku přendáte.


Tuto vychytávku ocení zejména děti. S kočičími rozlišovači se vám tohle už nikdy nestane! Zátka na víno a rozlišovače sklenic Umbra GEO 6ks – 3-dnů Elegantní sada na víno, uzávěr a rozlíšovače sklenic.


Chytrá a jednoduchá pomůcka při konzumaci vína. Konec koutkům a oparům, každý má svou označenou skleničku a už si ji nesplete. Condif rozlišovač na skleničky , reklamní potisk i bez.


Reklamní předměty s výběrem propagačního potisku. Slevy až ⚡ Tradiční prodejce s rychlým dodáním. Asi nemáte rádi, když někdo na party pije z Vaší sklenice. Obarvte svou party originálními rozlišovakami na skleničky.


Vážení zákazníci, objednávky stále expedujeme v běžných lhůtách standardním způsobem, e-shop funguje na 1. Pokud pořádáte párty nebo máte větší počet hostů, nezapomeňte si pořídit i tyto rozlišovače. Stačí každému připevnit jeden na skleničku. Okamžitě si tak každý pozná tu svou.

Skleničky z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě. TVOŘENÍ A VYRÁBĚNÍ S DĚTMI Při početnější návštěvě nebo na dětské oslavě se vám budou hodit rozlišovače na skleničky , které jsou materiálově nenáročné. Menší děti vám mohou pomáhat při kompletování tvarů jedné barvy, hledání vhodných korálků, ty větší mohou také vystřihovat, ti nejšikovnější i šít. Jednoduchá a vtipná pomůcka k rozlišení sklenic při společných degustacích.


Kroužek se nasune na stopku skleničky a Vaším jediným úkolem je pamatovat si svou barvu. Obsahuje barevných kroužků. Sada ks - černé, bílé, různé tva. Sada ks barevných rozlišovačů na skleničky včetně plastového držáku pro jejich uskladnění.


Barevné rozlišovače na sklenice lze jednoduše umístit na okraj sklenice nebo na stopku sklenice na víno. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky