čtvrtek 17. listopadu 2016

Porlex mlýnek

Mlýnek Porlex mini jsem koupil na základě velmi kladných recenzí ostatních zákazníků a rozhodně nelituji, rovněž mohu jen doporučit ! Konstrukce zdařilá, jen škoda, že nebyl přiložen návod právě k tomuto typu, ale jen velmi obecný návod k podobným typům od jiných výrobců ! Je tato recenze užitečná? Dobrý den, mohu potvrdit, že mlýnek Porlex je opravdu velice kvalitní. Vařím každý den 2-kávy a po roce používání není na kličce patrné vůbec žádné opotřebení. Pokud se někomu takto vymlel otvor v kličce, muselo se jednat určitě o vadnou sérii. Tudíž také zdražení mlýnku z důvodu zlepšení materiálu v. Mlýnek Porlex Mini jsem si pořídil jako mlýnek do práce a na cesty (jde o náhradu nevyhovujícího Lodos Temp).


Porlex mlýnek

Pořídil jsem si jej dnes, a tak nemohu posoudit jeho dlouhodobé (ne)kvality, jen ty bezprostřední. Mlýnek je velmi lehký (asi 2gramů) a skladný, takže se k cestování hodí velmi dobře. Hledáte ten správný mlýnek pro vaši kávu?


Tento mlýnek si již získal mnoho fanoušků a dokonce se považuje za jeden z nejlepších na trhu. Porlex Tall je větší sourozenec Porlexu Mini, který je pro ty, kteří. Kameny melou přesně a rychle, jednoduše. Kávomlýnek Tall od japonské firmy Porlex je bytelný a precizní.


Tělo a většina součástí je vyrobena z kvalitní nerezy. Zpracování je přesné a předurčuje mlýnek dlouhodobému používání. Nastavení hrubosti velmi jemné. Mlecí kameny jsou keramické a přesné. Mlýnek dokáže pomlet kávu na hrubost od džezvy až po french press se stejnoměrnou zrnitostí.


Na jedno mletí lze připravit až g mleté kávy, což vystačí na přípravu 6. I při každodenním používání po dobu několika let, bude kávu mlít stejně jako první den. Praktické při cestování. Tento ruční mlýnek japonské značky Porlex je ideálním pomocníkem na cesty.


Je lehký a velice skladný. Jeho váha je jen kg. Kolem obvodu má gumovou manžetu pro lepší manipulaci a při cestování oceníte jeho skládací rukojeť. Celý mlýnek je vyrobený z nerezové oceli.


Looking for an exceptional hand coffee grinder? Je vybavený keramickými mlecími kameny. Ty se při mletí na rozdíl od ocelových nezahřívají a nehrozí tak přepálení a znehodnocení mleté kávy.


Keramické kameny se nemusejí ostřit a mají dlouhou. Detailní popis produktu. Ruční mlýnek Porlex Mini. Kvalitní keramické kameny mají dlouhou výdrž a umožňují poměrně precizní mletí.


Za kvalitu si rádi připlatíte? Cenově patří mezi ty dražší modely, investici vám však desetinásobně vrátí svým precizním výkonem. V kategorii Porlex naleznete širokou nabídku produktů za skvělé ceny.


Porlex mlýnek

Do zásobníku se vleze g kávy. Vybírejte v přehledně tříděném katalogu Porlex ! Elektrický mlýnek je rychlejší a pohodlnější. Na údržbu ale náročnější a rozhodně dražší. A jako u všeho, i u mlýnků si musíte dávat pozor na zmetky.


Ku pomoci by vám mohly být recenze na internetu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky