pátek 11. listopadu 2016

Krycí desky na sporák

Magnet 3Pagen krycí desky na sporák Žula Jednoduchý design a pasující na každý typ sporáku! Naše dekorativní krycí desky s nastavitelnými nožičkami s přísavkami prakticky zvětšují Vaši pracovní plochu, chrání Váš sporák a nabízí se také jako krájecí prkénko nebo servírovací tác. Nabízí tři různá nastavení výšky díky vyměnitelným nohám. Jsou odolné proti nárazu.


Ochranné krycí desky Břidlice, ks.

Skenená ochranná deska je určena k pokrytí různých typů kuchyňských varných ploch. Je mimořádně trvanlivá a odolná proti nárazu, je tak efektivní povrchovou ochranou proti poškození varných ploch. Berlinger Haus vyrábí specializované, unikátní a inovativní produkty z nejmodernějších a nejkvalitnějších materiálů. Hlavním cílem značky Berlinger Haus je vytvoření revolučních výrobků dle nejnovějších trendů v domácnostech. Oba kryty pro varná pole spolehlivě ochrání sporák.


Ať už se jedná o sklokeramický, elektrický nebo plynový sporák , osm speciálních protiskluzných nožiček zaručí vždy potřebný odstup. Stejně tak mohou posloužit jako další rozšíření pracovní. Krycí desky na sporák se hodí k odkládání teplých hrnců a pánví.

Praktické skleněné krycí desky na sporák s mramorovým designem, které zároveň poslouží jako prkénka sada ks. Slunečnice: vyberte si ze široké nabídky produktů na magnet-3pagen. Tyto dvě krycí desky můžete použít nejen na sporák , ale také jako kryt na dřez a získáte tak další pracovní plochu. Také jsou vhodné jako lapač nečistot za sporák , jako odkládací plocha pro hrnce nebo jako servírovací tác na předkrm či koláčky.


Na spodní straně jsou vybaveny malými protiskluzovými nožičkami. Nepostradatelné doplňky do kuchyně, zajímavý design a praktické využití. Skleněný kryt na sporák od značky Wenko ochrání plotýnky před ušpiněním a dodá kuchyni nový, neokoukaný vzhled.


O značce: S doplňky od Wenko budete mít pocit, že velkou část práce odvedou za vás. Značka totiž dobře ví, že základem snadného úklidu jsou praktičtí pomocníci. Materiál: sklo, plast, TPE - Rozměry. Pokud zrovna nevaříme, je dobré sporák zakrýt. Moderní kryty na sporák jsou nejen funkční, ale plní funkci dekorační.


Oživí prostor kuchyňské linky a mohou být řešeny velmi atraktivně. Oblíbené jsou dnes skleněné kryty na sporák s různými motivy. Tento kuchyňský doplněk by vám rozhodně neměl v domácnosti chybět.


Vyrobeno ze speciálního skla: žáru a nárazuvzdorné, se 6-ti protiskluznými nožkami a jmotivem bylinek.

Desky vařidlové - Katalog Desky vařidlové. Náhradní díly na sporáky a sklokeramické desky trouby Mora Gorenje. Na sporáky a sklokeramické desky dodáváme náhradní díly jako jsou smaltované vařidlové desky nebo kovové mřížky plynových sporáků. Zajímavá cena Ilustrační obrázek.


Prohlédněte si naši nabídku krycích koncových panelů, abyste sladili odkryté strany skříněk se zbytkem kuchyně. Navštivte IKEA online a projděte si sortiment kuchyňských koncových krycích panelů a dekorativních lišt. Najdete tu spoustu nápadů a onspirace. Clippasafe ochranné knoflíky na sporák ks, Clippasafe ochranné knoflíky na sporák ks - pro Váš bezpečný domov.


Výrobek přestaňte používat ihne jakmile s. Cibulový vzor: vyberte si ze široké nabídky produktů na magnet-3pagen. Jejich povrch bez pórů a odolný proti poškrábání splňuje nejvyšší hygienické nároky, protože zabraňuje ulpívání bakterií a zápachu. Mnohostranně využitelné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky