čtvrtek 10. listopadu 2016

Plech na mini muffiny

Muffiny sice nepatří mezi tradiční české pokrmy, ale od dob revoluce u nás už skoro zdomácněly. Jedná se o pečený sladký dezert menších rozměrů, který si snadno může doma udělat každý. Chce to jen mít speciální plech na muffiny.


Plechy na pečení muffinů. Formu na muffiny Lamart Marble ocení všichni milovníci muffinů.

Najednou upečete až muffinů. Má nepřilnavý povrch, takže již není potřeba shánět papírové košíčky na pečení. Hotové muffiny snadno vyjmete z formy rovnou na talíř. Nerezová velice odolná ocel. Forma odolává teplotě - až 230°C.


Vhodný pro domácnosti restaurace i hotely. Já také používám silikonovu formu (několik děr na muffiny v jedné formě) a do každé vložím papírový košíček (klidě levný:-) a již nemusíte nic vymazávat a hlavně poté nic umývat. Silikonová forma je ale měkká, tak ji dávám ještě do pekáče - lépe se s tím manipuluje a neroztečou se vám muffiny po formě.

Máte radi pečenie a chcete si zaobstarať kvalitné formy na pečenie na bábovku, torty alebo muffiny ? Odporúčame tiež kvalitné silikónové formy! Potrebujeme: šálky zemiakovej kaše vajce šálku nastrúhaného tvrdého syra (napr. čedar) lyžice nasekanej čerstvej pažítky Postup: Rúru nastavíme na 1stupňov a pripravéme si plech na muffiny. Jednotlivé formičky vymastíme trochou oleja. Na receptu není nic objevného, ale je velmi dobrou inspirací.


Těsto se dá ještě vylepšit jogurtem, zakysankou, kefírem,. Místo másla jsem taky použila olej. Ze dávek mi vyšlo ks (mám ale plechy, takže muffiny jsou veliké s pořádnou čepicí).


Doprostřed jsem zapíchla dvě veliké čokoládové pecky. Upečené dobroty snadno z plechu vyjmete. Můžete použít také papírov. Pečící plech na muffiny 12ks. Před prvním použitím a po každém dalším použití umyjte formu v horké vodě s přípravkem na mytí nádobí.


Nikdy nemyjte formu drátěnkou ani hrubozrnnými čistícími prostředky. Formy a plechy na pečení na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.

Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Košíčky na muffiny S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Zrazu upečiete až muffinov. Má nepriľnavý povrch, takže už nie je potrebné zháňať papierové košíčky na pečenie.


Mezitím si z mouky, na kostičky nakrájeného másla, soli a vody vytvoříme rukama nebo v kuchyňském robotu těsto, které si poté vyválíme na tenkou placku. Pomocí misky, hrníčku nebo vykrajovátka si vykrájíme z těsta kolečka, kterými vyložíme plech na muffiny a vytvoříme si tak několik košíčků. Mini muffiny recepty, které budete milovat.


Během Velikonoc si neodepřeme sladkosti, proč si je tedy nepřipravit doma. Začněme jednoduchými muffiny s ovocem. Jsou jednoduché a působivé! Viz recept Markety na velikonoční muffiny.


Hledáte ten nejlepší recept na muffiny ? Pátráte po nějakém univerzálním receptu, který budete už jenom dokola variovat? Základní recept na muffiny samozřejmě existuje. Když vyndáme plech z trouby, necháme citronové muffiny vychladnout a zatím si nachystáme polevu.


Ulomíme pár čtverečků čokolády na vaření a rozpustíme je v hrnci. Pokud máte hořkou čokoládu a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky