pondělí 28. listopadu 2016

Keramicka sova

Sova , odvěký symbol moudrosti ale také symbol nočního života. Na videu přestavujeme dekorační svícen v podobě keramické sovy z naší dílny Keramika Andreas. Sova je ve štíhlém provedení s cappuccinovou barvou.


Více informací o sově najdete na. V případě, že by byla vámi vybraná pobočka z jakéhokoliv důvodu uzavřena, směruje se zásilka na nejbližší otevřené výdejní místo a Zásilkovna.

Popis: Prodám keramickou sošku sovy. K předání v Chomutově, po domluvě poštou (platba předem). Pořiďte si k domu naši hezkou keramickou sovu (výška cm).


Originální dekorace zkrášlí vaši zahradu či interiér domu. Pamatujte, sova je symbol moudrosti. Venku ji umístěte na nesavý materiál – kámen, dlažbu apod.


Keramika je nejvíce zranitelná zespodu, kde působí zemní vlhkost.

Oživ si svůj interiér s dekorcí ve tvaru sovy. Chceš si udělat radost nebo potěšit někoho ze svých blízkých? Sova disponuje hravým designem v zeleném provedení a hnědými detaily.


Sova může být také hezkým designovým doplňkem pro Vaší zahradu či verandu. Buďte kreativní a vyzdobte si domov touto zajímavou dekorací, která Vám bude dělat radost. Dekorace se bude krásně vyjímat na komodě nebo stolku.


Rozměry: × 2× cm. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Lucerna keramická Sova. Ceramic handmade mouse with cheese bell can be a kid toy, school accessory, christmas tree decoration, baby mobile, home decoration. There is a possibility to make the item in different color, feel free to contact us ! Inzerát keramická sova v okrese Hradec Králové, cena 8Kč, od magdalena rettigova na Sbazar.


Sova keramicka najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Tímto dárkem uděláte určitě radost všem sběratelům sov.

Keramická sova ozdobí každou poličku a je symbolem moudrosti. Tato sova je první novinkou v tomto roce, mám jich pro vás nachystaných ještě několik, ale budu je vkládat postupně, protože se některé suší a nebo jsou zatím uložený v mé hlavě. V nabídce naleznete moderní i klasické zahradní doplňky.


Jako zahradní dekorace zvířata si můžete vybrat z několika variant těchto produktů: sova , ježek, želva, žába, šnek, veverka, zajíc, kachna apod. Tyto výrobky jsou převážně z polyresinu. Vtipné zahradní dekorace potěší nejednoho z vás. Přemýšlíte, jak dodat vaší zahradě osobitý styl? Každý kus je ručně zdobený originál.


Velkoobchodní a maloobchodní prodej keramiky, umělých květin a jiných dekorací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky