pondělí 14. listopadu 2016

Elektrická džezva

Elektrická džezva

Smart - elektrická džezva modrá. Po celou dobu své působnosti sleduje moderní trendy, p. Džezva přináší do moderních kuchyní tradiční způsob přípravy výborné kávy. Džezva je speciálně tvarovanou nádobou, v níž se káva vaří v pomalu ohřívané vodě.


Elektrická džezva

Pro všechny, kteří chtějí připravit skvělou kávu tradičně, ale i přesto moderně je určena elektrická džezva. Je vyrobena z kvalitní nerezové oceli, má elegantní design. Rohnson R-9elektrická džezva Specifické vlastnosti: Ideální pro řeckou, tureckou kávu a horké nápoje Objem 2ml (cca šálky) Bezdrátová základna 360° otočný. Moka konvička džezva elektrická pro přípravu řecké, turecké kávy a horkých nápojů, objem 2ml (cca šálky), bezdrátová základna 360°, světelná indikace provozu Poznejte, jak chutná pravá tu. Připravili jsme pro Vás video o přípravě kávy v džezvě, což je tradiční způsob přípravy kávy ve východních zemích.


Vybírejte si Džezvy podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Vision - elektrická džezva. Elektrická džezva pro přípravu oblíbeného nápoje. Ilsa Džezva s plastovou rukojetí, indukční 5l. Džezva na kávu, neboli turecky Ibrik či anglicky czezva, je starý způsob přípravy kávy, který se dnes využívá zejména v Turecku.


Avšak turecká káva nabývá na popularitě i západních státech. Kanvička – džezva s nerezovou rukoväťou, určená predovšetkým na varenie kávy, horný okraj nádoby je opatrený okrajom, ktorý bráni pretekaniu kávy pri vykypení, vybavená výlevkou na ľahšie nalievanie, možno použiť na elektrickom aj plynovom sporáku, sklokeramickej doske, materiál: nerez, rozmery–objem 0. Elegant pro tradiční způsob přípravy výborné kávy moderním. Na síťový kabel nepokládejte těžké předměty. Dbejte na to, aby síťový kabel nevisel přes okraj stolu nebo aby se nedotýkal horkých po vrchů.


Spotřebič nepokládejte na elektrický nebo plynový vařič a jiné zdroje tepla nebo do jejich blízkosti. Elegant - elektrická džezva červená Z důvodu ochrany zdraví vás i dopravců jsme pozastavily možnost platby dobírkou, využijte dalších možností plateb. Používáme cookies, abychom vám zajistili co nejsnadnější použití našeho webu.


Budete-li nadále prohlížet náš web, předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte. PDV je uračunat u cenu. Gigatron maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Vyřizování, odesílání i výdej internetových objednávek probíhá jako obvykle.


Pouze prodejna supermarketu Eva. Mělníku je do odvolání preventivně uzavřena. Nerezová pánev Alfa l. Astra - nerezový hrnec l. Extra hluboký nerezový hrnec Alfa 11l. Litinový hrnec Casterra cm.


Měděná pánev Diva cm. Lyngby Porcelaen Hrnky Thermodan White Porcelain, set ks. Rosenthal Francis Carreau Rouge kávová konvice, l. Panvy sklopné elektrické, na vysmážanie a dusenie pokrmov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky