pondělí 21. listopadu 2016

Montáž digestoře

Pro MONTÁŽ DIGESTOŘE máme v naší firmě specializovaný tým montážníků. Nabízíme odbornou MONTÁŽ DIGESTOŘE po celé České republice. Ať už máte digestoř koupenou od nás nebo vlastní, náš profesionální tým provede MONTÁŽ DIGESTOŘE , jak do rodinného domu, tak i do bytů včetně potřebných materiálů jako např.


Montáž digestoře bez odtahu. Instalace digestoře bez odtahu, jíž se jinak říká recirkulační, je naprosto jednoduchá.

Stačí, když ji podvěsíte pod horní skříňku nebo do prázdného prostoru nad sporák do takové výše, abyste mohli pohodlně nahlížet do nádob na plotně a zároveň nic nebránilo při filtraci par. Pak již jen digestoř zapojíte do zásuvky a jediné. U každého výrobku je přibalen návod k použití, jehož součástí je samozřejmě také návod na montáž. Nicméně je velmi důležitá pro správný chod digestoře a hlavně také pro jeho dokonalý vzhled ve vaší kuchyni. Pojďme si tedy v krátkosti povědět základní informace o montáži digestoře.


Vzdálenost digestoře od vstupu do komína. Z důvodu hlučnosti a výkonu digestoře je nutné digestoř montovat co nejblíže vstupu do odtahového komína nebo co nejblíže zdi, přes kterou je odtah vyveden ven.

Pokud bude odtah digestoře (odtahové potrubí) delší než m, je lepší provozovat digestoř v recirkulačním režimu. U digestoře s odtahem je montáž složitější o správné napojení na odtahové potrubí. Základem je digestoř vyrovnat podle vodováhy. Dále se montáž liší dle toho jestli máme digestoř komínovou nebo vestavnou (výsuvnou, podskříňkovou).


Zvláštním typem jsou digestoře ostrůvkové. Jakými filtry jsou vybaveny digestoře : Tukové filtry chrání ventilační jednotku digestoře před tuky obsaženými v odsávaných parách. Kovové kazetové filtry jsou konstruovány tak, aby je bylo možno snadno udržovat umytím v myčce na nádobí nebo v ruce. Můžete se podívat do naší nabídky a tam kde vidíte kolonku montáž zdarma se můžete spolehnout , že Vám tyto služby zajistíme zcela bezplatně. Tytu služby máme zdarma u spotřebičů Miele, Siemens, Bosch, Electrolux.


V poslední době se často u svých zákazníků setkáváme se stejným problémevniká jim do bytu zápach z digestoří okolních bytů. Běžně se stává, že nájemníci bytů instalují do kuchyní výkonné digestoře s odvodem par do společné šachty, kam ústí odvětrávací potrubí jejich sousedů. Digestoře jsou nepostradatelným spotřebičem, který vám pomůže odstraňovat pachy a páry vznikající při vaření. Jistě nikdo z nás nechce cítit připravované pokrmy po celém bytě. Zvláště pak, jedná-li se o aromatické potraviny jako je například ryby či bramboráky.


Kvalitní digestoř právě přenášení pachů.

Nejprve totiž musíte vyřešit napojení na větrací šachtu, kudy budou páry odváděny pryč z kuchyně. Ovšem ani tato montáž není zase tak náročná. Každá digestoř je vybavena horním a bočním otvorem. Který otvor použijete, záleží na. Dobrý den, měla bych zájem o instalaci výsuvného odsavače značky BOSCH, typ: DHI625H.


K odsavači je nutno napojit rouru do odsavního místa. Výměna chybně provedeného odtahu digestoře. Při nešťastně řešeném odtahu digestoře se může tvořit překvapivě velké množství kondenzátu. Následující příklad popisuje opravu špatně provedeného odtahu digestoře v rodinném domě nedaleko Prahy. Situace: Výsuvná digestoř ve skřínce s odtahem skrz zeď.


Tento pomocník jim totiž pomáhá vytvořit při vaření dokonale komfortní prostředí – stará se o rychlé a efektivní odstranění všech par a pachů, které při přípravě pokrmů zákonitě vznikají. Pokud jde o výkon digestoře , musí být takový, aby vyměnil vzduch v prostoru minimálně šestkrát, ideálně však až dvanáctkrát za hodinu. Výpočet je tak jednoduchý: stačí si spočítat objem místnosti a ten znásobit šesti až dvanácti (jde o rovnici Q = V × f, kde se V rovná plocha kuchyně × její výška). Dále se umisťuje ploché potrubí od digestoře do prostoru podhledu.


Nezbytnou součást plastového systému tvoří také VÝPUSŤ KONDENZÁTU, která odvádí stékající kapky uvnitř potrubí, aby se zamezilo škodám způsobených proniknutí vody do stěny a el.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky