úterý 1. listopadu 2016

Jídelní souprava bernadotte

Jídelní souprava bernadotte

Bernadotte v oblíbeném dekoru pomněnky. Jídelní souprava obsahuje: 1x mísa polévková s víkem l. Vyprodáno Skladem, Doprava zdarma. Tato jídelní souprava je vhodná pro použití v myčce i mikrovlné troubě.


Jídelní souprava bernadotte

Obsahuje: 1x mísa polévková s víkem. V jejich sortimentu naleznete bílý, nedekorovaný, užitkový, hotelový, ozdobný, dekorovaný, dětský a další porcelán. Toto neobyčejné nádobí si pořizují často zákazníci s vytříbeným vkusem, napříč generacemi. Mladé páry uvítají početné jídelní soupravy s decentním zdobením v moderních barvách. During World War II, he negotiated the release of about 30prisoners from German concentration camps, including 4Danish Jews from the Theresienstadt camp.


Kvalitní karlovarský porcelán z Lesova. Opera bílá, Český porcelán a. Nová Role Tři Grácie legendární dekor s lesklým, perleťovým povrchem porcelánu. Hnědé přírodní a vesnické motivy, zlacený okraj. Nový, nepoužitý servis. Mísa na polévku, omáčník, 6x talíře mělké, 6x talíře hluboké, 6x talíře desertní, hluboký velký talíř, mělký velký talíř, mísa oválná velká a malá, slánka.


Talířová souprava je vhodná do mikrovlnné trouby a myčky nád. Vážení zákazníci, PROVOZ E-SHOPU NENÍ PŘERUŠEN! Objednávky zasíláme přepravní službou PPL.


Osobní odběr je dočasně zrušen. Moderní jídelní soupravy jsou zastoupeny v eshopu VERNERPORC tvary Gama, Tetra, Colon, Leon a Viola. BERNADOTTE , TALÍŘOVÁ SOUPRAVA , POMNĚNKY, Thun. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Vhodná do mikrovlnné trouby a myčky nádobí.


Možnost osobního odběru Brno nebo Vyškov. Porcelánová etažerka průměr 21cm. Vhodné pro použití v myčce i mikrovlné troubě. Pokud budete mít specifický požadavek např. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Nebyla vůbec používaná , pouze vystavená. Koupená snad někdy v 70tých letech přímo na výstavě - vystavovaná sada bez značení výrobce. Souprava bernadotte slonova kost najdete a porovnáte na Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Kuchyně barva produktu slonová kost - Levand kuchyně barva produktu slonová kost. Vyrábíme kvalitní český porcelán od Bohemia Porcelán, který vyniká svými dekoracemi a materiálovými vlastnostmi. Veškerý námi nabízený porcelán je výhradně z českých surovin a pro své složení je též označován jako tvrdý karlovarský porcelán.


Nová jídelní souprava , skvělý vánoční dárek pro vaše blízké. Vybalená jen na focení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky