středa 16. listopadu 2016

Konvice na čaj sklo

Skleněné konvice na čaj. Tento typ konvic na čaj je vhodný nejen pro všechny typy čajů, ale také pro jiné studené i teplé nápoje. Moderní a elegantní design skleněných konvic na čaj se bude na vašem. Jsou vyrobeny z recyklované skloviny bez kadmia a olova. V naší nabídce najdete jak čajové konvice klasicky tvarované tak i moderní konvice s kovovými filtry, držátky a víčky z kvalitního.


Pro snazší čištění lze rozebrat.

Výrobek před prvním použitím umyjte. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze Orion Konvice. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pro ty z Vás co mají rádi klasiku tu máme pěkné designové konvice na čaj , kávu i espresso.


Vyberte si ty nejkvalitnější konvice od značky Bergner.

Konvice z nerezové oceli mají pískací mechanismus. Pro náročné tu máme i smaltové konvice od KaiserHoff v různém barevném. Kovové konvice na čaj , např.


Ctitelé nebo milovníci sezonního a dárkového sortimentu si mohou vybrat v samostatné kategorii zboží z naší nabídky v kategorii dárkové zboží. Stejným dílem jako keramika a porcelán je pro ctitele skla určena kategorie Sklo. Je vhodná na elektrickou plotýnku, plyn s rozptylovačem plamene, do myčky, lednice nebo mikrovlnné trouby. Vždy dodržujte zásadu pozvolného ochlazování, v důsledku teplotního šoku může. Jsou zde smaltované konvice v různých velikostech i barvách v klasickém i moderním tvaru, určitě zde konvici podle vašich představ najdete.


Krásu pomalu se rozvíjejících čajových lístků a barevného květu jasmínu, ibišku či lilie si můžete díky skleněné konvičce vychutnat opravdu naplno. Sklo je vyrobeno z kadmia a bezolovnatého materiálu. Před prvním použitím se umyjte.


Pomocí jemného sítka stlačíte pevné částečky z nápoje na dno konvice. Je ale také skvělá pro přípravu ledové kávy s hustou pěnou (pouze voda, instantní káva, popřípadě cukr nebo med a napěníte). Typickými materiály je buď porcelán, nebo sklo , přičemž porcelánová konvice na čaj rozhodně vyhrává. Hledáte-li širší výběr stylů od těch obyčejných až po designové kousky, jste tu správně.


Porcelánové konvice jsou idelání pro přípravu a servírování čajů. V nabídce také unikátní konvice TEO se sítky pro vyluhování lístků máty, plodů šípků nebo čerstvého ovoce i extra jemných sypaných čajů.

Prvotřídní sklo a vytříbený, cenami ověnčený design bude vašim nápojům slušet! Konvička na čaj z proslavené hrnčířské oblasti Yixing, vysoce kvalitní hlína mimořádných vlastností, velmi vhodná pro přípravu kvalitních nálevových čajů. Sítko je vyjímatelné, je tedy na Vás zda jej využijete nebo necháte čajovým lístkům patřičný prostor a můžete tak sledovat průběh louhování.


Objem konvice je l. Rozličné konvičky pro přípravu a louhování na čaje. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky