úterý 1. listopadu 2016

Dvojitá pánev

Dobrá pánev je pilířem moderní kuchyně. TESCOMA to ví, a věnuje proto vývoji a designu pánví mimořádnou pozornost. Dvojitá pánev z aluminia s nepřilnavou úpravou.


Skvělá na přípravu omelet, protože perfektně zahřívá z obou stran. Hodí se i na tousty, hamburgery Je možné ji rozpojit a používat jako dvě pánvičky. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti cookies.

Vám pomůže ušetřit čas i peníze. Litinová pánev se osvědčila už našim babičkám. Oceňují ji i profesionálové. Je odolná, nepřilnavá a může do trouby i na indukci.


Zahřívá se rovnoměrně, takže se v ní skvěle vaří. Vyberte si litinovou pánev wok, grilovací, na palačinky, volská oka či lívance. Do pánve nalijete těsto, pánev zavřete, a místo pracného obracení obracečkou jednoduše otočíte celou pánev.


Díky nepřilnavému povrchu se na ní nic nepřichytí a jde snadno vyčistit. Pánev lze použít pouze na plynový sporák.

Ideální pro palačinky, omelety nebo ryby: vše funguje perfektně, bez pracného obracení a připékání díky nepřilnavému keramickému povlaku. Výhodou je, že pánve lze po rozložení použít také samostatně. Horní pánev je dostatečně těžká, aby pokrm zatížila.


Grilovací pánev přinese do vaší kuchyně vůni a chuť pokrmu připraveného na venkovním grilu. Smažení bez zbytečně velkého množství tuku. Nepřilnavý a trvanlivý povrch.


Vhodné pro elektrické, sklokeramické a plynové plotny. Sada obsahuje: dvojitou uzavírací pánev , dávkovač těsta, formičku na lívance ve tvaru srdce, brožuru s recepty. Před samotným smažením těsto lehce promícháme.


Doporučujeme určitě zvolit pánve s nepřilnavým povrchem a nejlépe přímo pánve na palačinky. Pánvička musí být dostatečně rozpálená, použijeme jen malé množství tuku. Kvalitní dvojitá litinová pánev na grilování steaků a jiných pokrmů. Podívejte se na týdenní nabídky Vivre.


My se postaráme o doručení. Distribuci na Slovensku komplet sortimentu provádí NK HOLDING s. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Díky dvojité pánvi můžete snadno smažit bez talíře, poklice či obracečky.


Pečete ve velké pánvi a jednoduše položíte na vrch menší a můžete obracet.

Anatomie: Pánev je kostně vazivový útvar složený z kostí pánevních, sakra a vazů. Kost pánevní se vyvíjí ze tří kostí (kosti kyčelní, sedací a stydké), které se stýkají během vývoje v tzv. Hodnocení produktu:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky