úterý 29. listopadu 2016

Domácí minigolf

Víš, že každý správný fotbalista by na trénink neměl zapomínat ani v domácím prostředí? Fotbalová asociace České republiky proto přináší sérii instruktážních videí. Dancing Line Basketball Stars Rocket Soccer Derby Duck Life Life - The Game. Je to jeden z mála sportů, kam může vyrazit celá rodina. Minigolf může hrát úplně každý.


Domácí minigolf

Kromě minigolfu se snažíme hostům dopřát i další kvalitní služby z oblasti barmanství. Zahrajte si golf i doma! Touto stolní hrou s mini sadou pobavíte děti i přátele.


Souprava je vyrobená výhradně ze dřeva a je tvořena trávníkem s jamkami (otvory), míčky (kuličkami) a mini holemi. Jedná se o skládací hůl , míček a jamku. To vše v pěkném přenosném kufříku. Použité zboží, stav viz.


Pro domácí použití nebudete potřebovat certifikované prvky vhodné i pro mezinárodní turnaje, jaké prodávají specializované firmy. Pro příjemně strávené odpoledne s přáteli postačí jednoduchá sada několika překážek. Osobního odběr, Zásilkovna, kurýr. Golfový set, který vám zaručí hodiny zábavy.


Vhodný do bytu i na zahradu. Abyste si hru maximálně užili, nepotřebujete vymakanou fyzičku, ani hodiny tréninku. Stačí mít dobrou náladu a chuť užít si trochu jinou zábavu. Adventure golf je klasické golfové hřiště přenesené na miniaturní plochu.


Domácí minigolf

Jde o čistě „ domácí “ záležitost. Nemá žádná daná pravidla nebo rozměry, vše je čistě na rozhodnutí zákazníka. Většinou jde o jedinou dráhu, ke které si zákazník vybere několik překážek.


Jeho cena se samozřejmě odvíjí od rozměrů, použitých materiálů a množství vyměnitelných překážek. Specializovaný prodej Hračky a Hry. Nabízí nejen sportovní vyžití( minigolf , tenisové kurty, nohejbalové hřiště), ale součástí sportovního areálu je také restaurace s domácí atmosférou, která nabízí poctivou českou kuchyni, příjemné večery s živou hudbou a venkovním grilováním, široký výběr alko i nealko nápojů. Domácí mini golf výrobek Domácí mini golf.


Domácí minigolf

Pro nejmenší je k dispozici. Backiland - dětské zábavné centrum - najdete zde mnoho atrakcí pro děti různého věku. Vyřádí se jak tříleťáček tak jedenáctiletí a to s nadšením a bez problémů, přiznám se, že i já jelikož náš nejmenší touží být všude a je ještě malý tak chodím na atrakce často s ním - skákala jsem a lezla jako by mi byli dva roky a strašně mě to bavilo.


V bufetu na minigolfu je k dispozici rychlé občerstvení, ať už je to točené pivko, limo, zmrzlina či něco dobrého na zub. Otevírací doba je od 09: do. Postavte si domácí mobilní minigolf. Na domácí použití si ale můžete vyrobit mobilní minigolfovou dráhu za zlomek ceny.


Další články k tématu: Inspirace pro. Dominantám města Brno patří hrad a pevnost Špilberk ležíci na stejnojmenném kopci. Charakteristické panorama města vytváří katedrála svatého Petra a Pavla na vršku Petrov.


Prahy, kde pro vás vaříme v Tyrolské hospůdce a každý den pečeme domácí moučník. Víkendový pobyt- přijeďte strávit Wellness víkend na pláž vranovské přehrady. Pobyty v měsících leden-červen a září-prosinec s infrasaunou, vířivkou a sektem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky