středa 9. listopadu 2016

Pečení v parní troubě

S multifunkční parní troubou ale rozhodně neplatí tvrzení, že co je zdravé, není dobré. Myslet si, že v parní troubě se dá jídlo vařit a upravovat pouze v páře, by bylo velkým omylem. Právě trocha vlhkosti navíc při pečení dělá rozdíl mezi šedavou a hrubé kůrkou a kůrku tak akorát tenkou, kaštanové vybarvenou a lesklou. Díky páře se kůrka neutváří hne a tak může pečivo během prvních chvilek v troubě zvětšit svůj objem do maximální možné míry.


Proč používat parní troubu, vývar, vaření masa, zeleniny, knedlíků apod.

Pařáček, gastronádoby, vaření ve vodě proti vaření v páře. Jaké má parní trouba výhody, co je na. Pečení v troubě je zvláštní kuchařská kategorie bez ohledu na to, zda se připravuje slané nebo sladké jídlo.


Pokud nemáte pevný vztah s vaší troubou, plný důvěry a vzájemného pochopení, hrozí domácí krize. Zároveň, jak již bylo napsáno dříve, parní trouba kombinuje výhody klasické horkovzdušné trouby s parní funkcí. Problémem tak není ani zapékání, pečení vánočního cukroví nebo vytvoření.


V multifunkční parní troubě si připravíte pokrmy, které budou šťavnaté uvnitř a křupavé navenek.

Vaše jídlo bude díky páře chutnější a zdravější. Kachna připravená v páře je křehká a lahodná. V jedné troubě s ní navíc rovnou uvaříte i knedlíky.


Dušené v parní troubě recepty, které budete milovat. Ne náhodou proto parní troubu milují muži, je to pro ně skvělá technická hračka. V parní troubě prostě nejde nic připálit, tvrdí Jan Meyer. Při pečení v horkovzdušné troubě s přidáním páry budou moučníky lépe vykynuté, pečené maso bude mít na povrchu zlatou kůrčičku, ale uvnitř zůstane krásně šťavnaté, protože se díky přidané páře nevysuší. Není nad domácí pečení.


Připravte si těsto na chleba podle svého osvědčeného receptu, vložte ho do parní trouby Electrolux a vyberte funkci kynutí těsta. Za minut krásně vykyne. Jak se peče v parní troubě – funkce a vaření v páře. Elektrické spotřebiče jsou neodmyslitelnými pomocníky v našich domácnostech.


A pokud nám pomáhají navíc k tomu, abychom žili zdravě, jsou pomocníky k nezaplacení. Při přípravě v páře bude maso obzvlášť šťavnaté a bude mít velmi příjemnou chuť konzistenci. I dietní drůbež, která se při běžné přípravě velmi snadno vysuší, zůstane při vaření v páře šťavnatá.

Vaření v páře zachovává v potravinách původní chuť, vitamíny a nutriční hodnoty. A je také velmi praktická - lidé, kteří chtějí jíst zdravě, ale nemají mnoho času na vaření, si mohou s parními a kombinovanými troubami Siemens snadno a rychle ohřát již připravená jídla. Parní trouby Siemens jsou zdravější alternativou běžné trouby. Antonín Bradáč, profesionální kuchař společnosti Electrolux.


Laik má představu, že v parní troubě uvaří tak maximálně zeleninu, nebo jen dietní a ne moc chutná jídla, ale opak je pravdou. Moderní multifunkční parní trouby disponují mnoha programy, kde můžete využít jak parní vaření, tak i různé kombinace horkého vzduchu a páry, ale i tradiční horkovzdušný ohřev, gril, program pizza a mnoho dalších. Když připravujete lososa v parní troubě SteamBoost s funkcí vaření v páře (1), díky šetrnému postupu zůstane krásně křehký a nevysuší se. Výsledky jsou viditelné okamžitě.


Pára pomáhá zachovat přirozenou barvu vašich pokrmů, a svěže oranžový losos tak vypadá stejně dobře, jako chutná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky