středa 16. listopadu 2016

Plastová konev 50l

Plastová konev (barel) 50l s vlysy. Vnitřní průměr hrdla je 1cm. Po naplnění je přes stěnu konve vidět výška hladiny. Praktické využití zejména pro vodáky. Nejžádanější plastový sud vůbec.


Plastová konev 50l

Bílý plastový sud 50l se šroubovacím víkem (označován také jako barel na vodu nebo širokohrdlá plastová konev ) má využití jak v domácnosti tak v průmyslu. Skladování nebezpečných látek a potravin. Velice oblíbený výrobek je vho. Má kvalitní růžici a jedinečný design. Konev širokohrdlá, uši, l ,l,l.


Je vhodná na zahradní zalévání. Zvýšená odolnost vůči mechanickému poškození a slunečnímu záření. Zahradní plastová konev s kropítkem 10l Zahradní plastová konev je nezbytný pomocník jak v domácnosti, tak i na zahradě. Odměrka plastová – konev 5L Polyethylénová konev a odměrka pro různé provozní kapaliny Velká pře. Hodí se pro skladování či přepravu celé řady materiálů a chemických látek.


Hygienicky nezávadné plastové balony s madly a otočným uzávěrem. Splňují podmínky pro styk s potravinami - prohlášení o shodě. Nabízíme konve na vodu o objemu 20l, 30l a 50l. Konve na vodu jsou plastové a mají široké hrdlo se šroubovacím uzávěrem. Konve mají po stranách dvě plastové úchytky, aby se s nimi dalo lépe manipulovat.


Skladem - Expedujeme ihned detail zboží. Můžete do ní ale uložit i oblečení či jiné věci. Pomocí odnosných uch je snadnější přenášení.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Lahve jsou vyrobeny z polyethylenu. Vhodné pro styk s potravinami. Porovnání cen plastova konev sirokohrdla 50li, srovnání cen plastova konev sirokohrdla 50li na portálu HLEDEJCENY. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zobrazit podrobnější popis. Ihned na Mělníku - otevírací doba. Cena dopravy Kč s DPH.


Plastová konev 50l

Pozítří (čtvrtek) u Vás doma. Vyrobená z nebarveného polyethylenu, vhodná na potraviny. Všechny informace o produktu Trychtýř vložka těsnicí na konev 50l PH, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze vložka těsnicí na konev 50l PH.


Všetky informácie o produkte Lievik vložka těsnicí na konev 50l PH, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie vložka těsnicí na konev 50l PH. PH od € - Heureka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky