čtvrtek 24. listopadu 2016

Vykrajovátka na sušenky

Dodejte kouzlo a originalitu vašemu pečení pomocí vykrajovátek na přání – ideální na sušenky či linecké cukroví, nebo jako svatební dárek nebo firemní dárek. Nabízíme vám speciální vykrajovátka na různé tvary sušenek. Jejich používání je víc než jednoduché, údržba po použití velmi snadná. Vykrajovátka na sušenky v mnoha tvarech a velikostech.


Zařazení vykrajovátka a rádla.

Pak vás čeká další velká výzva – dát mu te. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. This video is unavailable.


Raznice na sušenky ve tvaru libovolného psího plemene z naší nabídky. Vybrané psí plemeno z kategorie Psí vykrajovátka uveďte v poznámce k objednávce. Vynikající pro snadnou a rychlou přípravu slaných i sladkých sušenek apod. Opatřeno vyjímatelnou vložkou pro snadné odstranění zbytků vykrojeného těsta.


Vhodné pro sušenkové, linecké i perníkové těsto.

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle všeobecných podmínek ochrany osobních údajů. Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Detailní popis produktu. Bude mít Vaše ratolest narozeniny?


Připravte ji s touto sadou vykrajovátek krásné pohoštění pro kamarády. Unikátní vykrajovátka pro přípravu originálně tvarovaného lineckého cukroví, v krabičce pro pohodlné skladování. Dostaňte své cukroví a sušenky do formy.


Zapomeňte ale na svůj obvyklý arsenál a doplňte svá vykrajovátka a formičky o nové tvary. Uvidíte, že vám najednou bude i mnohem víc chutnat. TESCOMA razítko na sušenky DELÍCIA, velikonočních motivů - Razítka na sušenky DELÍCIA Víte, proč patří křehké máslové nebo kakaové sušenky mezi nejvděčnější cukrovinky? Sady jsou výhodnější cenově, a budete mít také několik druhů cukroví v podobných tvarech nebo se stejnou tématikou. Podívejte se na naši nabídku, a budete určitě překvapeni, co všechno můžete vykrájet a upéct!


Upečte si vlastní Petřínskou rozhlednu, Pražský hra Karlův most, Staroměstskou radnici, chrám sv. Mikuláše či Malostranskou mosteckou věž. Na velikonoční cukroví, svěží letní sušenky s vůní levandule nebo citrusů, halloweenské pohoštění, i na dobrůtky na dětskou oslavu.


Vyberte si to ideální vykrajovátko pro Vás.

Všechny vykrajovátka jsme rozdělili do tematických kategorií, takže vždy najdete to pravé pro tu správnou příležitost. Přípravu pečiva můžete pojmout i jako výuku, při které zábavnou formu nučíte své děti, jaké zvířatka najdeme u nás a v. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Sušenky ve tvaru roztomilé pandy? Balení obsahuje vykrajovátka a razítka na pandí sušenky.


Opět po roce jsem si řekla, že bych mohla zkusit upéct sušenky. Tentokrát jsem se pustila do máslových sušenek :) Pokud je budete zkoušet, dejte fotku na Ins. Zobrazit podrobnosti o produktu. Kuchyňské potřeby Pečení Zapékací misky Cukrářské potřeby Donuty Pomůcky pro cukráře Nože pro cuk.


Jsou velice lehce omyvatelná. Knírky jsou všude kolem nás. Hrocha, žirafu, tučňáka, velblouda a delfína perfektně vykrojíte z těsta na perníčky, sušenky , ale tenká hrana nerezového plechu zvládne i modurit.


Vy­krajovátka vyrábí z pevného a zdravotně nezávadného materiálu česká firma Kovovýroba Felcman. Jedinou menší nevýhodou je nutnost údržby v ruce. Vánoční vykrajovátka v klasických i moderních tvarech. V nabídce najdete také tvořítka na sušenky a moderní vychytávky pro přípravu sladkých dobrot.


Sada vykrajovátek na sušenky obsahuje zvířátka - slona, žirafu, lva a zebru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky