středa 9. listopadu 2016

Pivní korbel s víčkem

Dárek pro milovníky piva - masívní skleněný krýgl s bohatě zdobeným cínovým víčkem. Tradiční pivní krýgl s cínovým víčkem , které zabraňuje zvětrávání piva. Potěšte znalce piva korbelem, který vzniká dle historických předloh!


Krýgl lahodí oku a navozuje příjemnou atmosféru. Pivovar Krakonoš Korbel Krakonoš s cínovým víkem 5ml.

Keramický korbel Krakonoš Keramický pivní korbel Krakonoš s cínovým vypouklým víčkem rustikálního tvaru v bílém provedení s logem Trutnovského pivovaru. Díky jemně a bohatě zdobenému cínovému víčku a klasickému tvaru korbele v něm pivo vydrží déle čerstvé a dobře vychlazené. Na přední straně je vyobrazeno. Rozměry korbelu Celková výška vč. Ručně ryté jméno majitele.


Cejchováno vybroušenou značkou L. Obsah 5ml, výška cm. Cín je ošetřen voskem, doporučuje se ruční mytí.

Nádherný keramický tuplák s plastickou výzdobou a cínovým víčkem cm. Pivní ,keramický korbel s kov. Korbel Kozel s pohledem na pivovar l - cínové víčko Tradiční materiál a zdobené cínové víčko s chmelovou šiškou zaručí, že v něm zůstane vaše oblíbené pivo déle čerstvé a dobře vychlazené. Korbel zdobí barevný pohled na pivovar Velké Popovice. Beroun, cena 650Kč, od bazar u potoka na Sbazar.


Telefonický kontakt Po - Pá - ho So - 1hod. Popis: Nádherně zdobený. Díky masivnímu zdobenému cínovému víčku a klasickému tvaru korbele v něm pivo vydrží déle čerstvé a dobře vychlazené.


Historický pohled na pivovar. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Sklenice pivní a korbely. Korbel sklo 5l ALLGAU s cejchem a víčkem a kalíškem 30ml - dekor humor mix.


Vás žádáme o upřednostňování platby předem z důvodu minimalizování kontaktu s doručovatelem. BUCLÁK s vypracovaným cínovým víčkem je vyroben z ambrového skla, barva medu či chcete-li jantarová. Vyfoukáno bylo v české sklárně.

V této sekci naleznete exkluzivní pivní půllitry, tupláky a korbely. Je konec všedním stolům s nezajímavými půllitry, teď má každý z vás možnost pořídit si svůj osobní půllitr, který vám všichni ostatní pivaři budou závidět. Půllitr s víčkem Pilsner Urquell Originální tvar půllitru Pilsner Urquell, je doplněn o cínové víčko, které umožňuje uchovat pivo déle čerstvé.


Klasický pivní krýgl - korbel s cínovým víčkem o obsahu l. TARÝ PIVNÍ korbel Čiré silné sklo s cínovým víkem. Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Hrnek čerstvé pivo s víčkem pěny na barevném světlém pozadí. Mladé bavorské žena drží pivní korbel.


Neprasklé, neoťukané, výtečný stav. Platba možno běžný bankovní převo PayU nebo PayPal. V případě běžného bankovního převodu z ciziny jsem nucen účtovat ke konečné částce bankovní poplatek 30- Kč. Obrázky ukazují skutečný stav. Korbel s pohledem Pilsner Urquell s cínovým víčkem.


Další obrázky možno zaslat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky