úterý 18. října 2016

Whirlpool awe 7519

Free Shipping Available. Download Instructions for Use. Wool, synthetics, cotton and several more cycles help you to protect your clothes and deliver outstanding each time.


Hand wash and delicate cycles ensure no damage will be done to those more fragile pieces, all while saving you energy. Inteligentní technologie 6.

Tato unikátní senzorová technologie zajistí, že pračka pro každou dávku prádla vždy spotřebuje nejmenší množství energie, vody a času. It’s possible to download the document as PDF or print. The lack of an instruction or false information given to customer shall constitute grounds to apply for a complaint because of nonconformity of goods with the contract.


All manuals on ManualsCat. Whirlpool manuals and user’s guides for free. Tarjoa selkeä ja kattava kuvaus ongelmastasi ja kysymyksestäsi.


GB Appliance exterior and control panel Clean with a soft damp cloth. Title: ENERGY LABEL Author: MLS e-team.

Olvass valódi vásárlói véleményeket, és találd meg a legjobb árat az online boltok teljes kínálatából. The printing on the washer is in finish. I need the insert that is English. Ztratili jste návod k pračce či ledničce?


Stáhněte si zdarma oficiální návody, v nichž naleznete veškeré informace. Kone on pessyt pyykkimme hyvin ja vaatteet ovat. Wash programmes including a handwash option, wool and delicates. There is a start delay so you can begin the cycle when you wish and a minute speed wash.


Provide a clear and comprehensive description of the problem and your question. Electronics service manual exchange : schematics,datasheets,diagrams,repairs,schema,service manuals,eeprom bins,pcb as well as service mode entry, make to model and chassis correspondence and more. Jedním slovem by se dalo říci, že jednoduchý, moderní a přitom praktický.


Lämna en tydlig och omfattande beskrivning av ditt problem och din fråga. Odborne poradíme a diel dodáme už na druhý deň, spoľahlivosť je na 1. Pračky a sušičky jsou rychlejší, proto během dne vyperete více prádla. Po otočení vypínače se display nerozsvítí a nic nefunguje.


Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze WHIRLPOOL.

Dobrý den,pračku jsem sdědila,ale bohužel bez tabulky programů. Prosím nemohli by jste mi dát odkaz, kde bych ho našla. S pračkou jsem spokojená,ale myslím že ji správně nevyužívám. Pračka dovezená s Brna v nefunkčím stavu. Výměna vyhořeného zámku dveří díky přechodovému odporu mezi.


Všetky informácie o produkte. Pokud zde návod k vašemu produktu není, objednejte si jej pomocí našeho objednávkového formuláře níže. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.


Brugsanvisning WHIRLPOOL. Find en brugerguide, instruktionsmanual eller ejermanual fra hvilket som helst mærke. Arkiver alle dine brugerguides eller instruktionsmanualer for yderligere reference og adgang.


Lastmanuals giver dig mulighed for at downloade WHIRLPOOL brugerguide i PDF.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky