úterý 11. října 2016

Elektrický zavařovací hrnec diskuse

Hrnec si vše pohlídá sám. Dnešní zavařovací hrnec má tu výhodu, že se u něj nemusí většinu času stát, jak to bylo nutné u klasického zavařování. Stačí pouze nalít vodu, vložit sklenice, nastavit teplotu a čas zavařování.


Zbytek si už elektrický zavařovací hrnec pohlídá za vás. Navíc má výpustný ventil.

Nejen že s jeho pomocí můžete zavařit ty nejoblíbenější dobrůtky z vaší zahrádky, také ho využijete k blanšírování zeleniny. Elektrický zavařovací hrnec se rozebírá na Labužník. Podívejte se na rady k vaření a pečení a přidejte do diskuze své zkušenosti.


V tomto případě se nemusíte téměř o cokoliv starat. V první řadě nepotřebuje sporák, jelikož je elektrický hrnec schopen ohřívat vodu uvnitř svépomocí. Zavařovací hrnec elektrický.


Díky moderním technologiím se nemusíte prakticky skoro o nic starat. Musela by jsi hlídat čas a pokud zavařuješ masové produkty (které nechávám po uvaření v hrnci), můžeš hrnec zapnout na noční proud a jít klidně spát.

Správný zavařovací hrnec dokáže potraviny zavařit rychle, efektivně a hlavně na dlouhou dobu tak, abyste si své dobroty mohli vychutnávat ještě dlouho po celé kuchařské proceduře. Moderní přístroje ovšem dokáží nejen zavařovat, ale také připravovat omáčky či svařené víno. Možná jsem náročná, ale představuji si cenu tak max.


Také by nebylo špatné, aby v něm šlo dělat i jídlo…takže radši ne nějaké tenké dno. Známí mi půjčili svůj starožitný elektrický zavařovací hrnec , do kterého jsem se po prvním vyzkoušení okamžitě zamilovala. Nedá se to se zavařováním v klasickém plecháči srovnat. A tak si chci pořídit svůj, ale koukám, že nabídka je opravdu velmi široká. Proto budu ráda, když sem napíšete.


Levnější modely mají rozsah – 100°C, dražší – 100°C. Některé modely disponují rozsahem – 1stupňů, zatímco ty lepší i – 1stupňů. To je rozptyl, kdy bude zavařovací hrnec plně vyhovovat jak původnímu účelu, tak i mnohým dalším.


Hledáte nový elektrický hrnec do své domácnosti? Sáhněte po multifunkčních hrncích z nabídky electronic-star. U nás najdete rýžovary, zavařovací automaty a pomalé hrnce.


Naše parní hrnce jsou vysoce kvalitní, vyberte si nový elektrický hrnec už dnes. Tento zavařovací hrnec pojme až zavařovacích sklenic o objemu litru. Tento hrnec je speciálně uzpůsoben tak, aby se v něm vařilo co nejlépe s ohledem na zachování všech živin a vitamínů.

Díky dostatečně pomalému vaření dochází k zachování vitamínů v zelenině a maso připravené v tomto hrnci je křehké. Dříve jsme zavarovali na elektrickém sporáku, tohle je obrovská úspora času i energie. Zatím jsme dělali pastiku a zavarovali maso a vše na výbornou. Jde nastavit teplota a čas.


Co me překvapilo je plastova poklice z te mám strach,aby se naznačila,jinak hrnec je doatatecne masivni konstrukce. Přečtěte si, které zavařovací hrnce patří mezi nejhledanější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky