středa 19. října 2016

Lisování ovoce

Nabízíme výrobky pro lisování šťáv z ovoce. Jedná se o lisy na ovoce a drtič. Všechny výrobky splňují standardy pro použití v potravinářství.


Jsou vyrobené z kvalitních materiálů a slouží tedy mnoho let. Kterak jsem během neděle vyrobil lis na ovoce ze starých krámů a vylisoval první jablečný mošt.

Na jeden koš se vymačka 10litru moštu. CzUJ_BHYSIIfeature=plc. Zařízení a stroje na lisování drceného ovoce - výroba ovocné šťávy nebo ovoce. Lisy na ovoce, Líhnutí. Nerezový ruční lis na ovoce o objemu 5L umožňuje snadné lisování ovoce, zeleniny nebo bylin.


Potřeby na lisování ovoce, moštovací lisy. Atestováno pro potravinářskou výrobu.

Svěží ovocné šťávy jsou zdravé, chutné a zdraví prospěšné. Doporučují se konzumovat vnbsp;první polovině dne. Jsou správnou volbou ranního jídelníčku.


Vylisujte si vlastní šťávu. To je stlačováno za pomoci šroubového mechanismu lisovací deskou. Součástí balení je textilní sáček, který zajistí větší čistotu výsledného produktu. Nabídka lisů pro lisování hroznů a ostatního ovoce.


Střední nylonový disk pro lisy na ovoce. Pomleté ovoce vložíte do koše bez stláčení. Pro lepší lisování a vyprazdňování koše použijete přiloženou síť.


Při lisování mletého ovoce , trvá proces lisování cca minut. Hrozny Pro lisování hroznů, je doporučeno před lisováním, hrozny také pomlet. Stonky nepomletých hroznů mohou poškodit tlačnou membránu.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Sáček pro lis na ovoce ruční l – textilní sáček do ručního lisu, do něhož se vkládá nadrcené ovoce při lisování a moštování.

Drtiče na zpracování ovoce. Takový drtič na ovoce vám v případě větší úrody velice usnadní práci se zpracováním jablek, hrušek, švestek i hroznů vína. Nejenže vám šrotovník ovoce ušetří práci, ale také vám podstatně zvýší výtěžnost ovocné šťávy, jelikož šrotováním ovoce získáte jemnější strukturu hmoty a následné lisování je snadnější. Dodávky ovoce od období sklizně až do měsíce dubna neomezeně po celý týden. Sady se nacházejí v pásmu hygienické ochrany vo a tím je dána minimalizace použití chemikálií, farma produkuje kvalitní ovoce s nízkým obsahem škodlivin.


Pásové lisy umožňují kontinální lisování ovoce a jsou tedy vhodné všude tam, kde se zpracovává velký objem ovoce najednou a lisování v dávkách by zdržovalo výrobní proces. Lisováním získává ovocný mošt jako výchozí meziprodukt pro výrobu cideru. Drcená ovocná hmota je lisovaná. Kráječe ovoce a zeleniny) Hodnocení produktu:. Vhodný pro lisování rozdrcených jádrovin (jablka, hrušky), peckovin, bobulovin apod.


Ruční lis, určený k domácí výrobě moštů nebo ovocných šťáv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky