pátek 28. října 2016

Marcipán na dort

Cukrářské potahovací a modelovací hmoty umožňují vyrobit krásné dekorace na dorty a zákusky. Potahovací hmota na dort je slaďounká cukrová hmota s konzistencí těsta, která vytvoří perfektní hladký povrch na dortech. V nabídce naleznete potahovací hmoty, cukrářské potřeby, potravinářské barvy, fondány i vykrajovátka na cukroví a další suroviny a potřeby pro domácí pečení.


Vyšperkujte svoje domácí oslavy profesionálními dorty a dezerty! Falešný marcipán nebo-li mléčná potahovací hmota.

Tato hmota chutná jako pravý marcipán je jen vyrobena z jiných ingrediencí. S touto hmotou můžete potahovat dorty, vyrábět ozdoby na dort a vymodelovat postavičky. Práce s marcipánem je podobná práci s potahovací a. Dobrý den, upekla jsem si dnes korpus na dort , který chci potáhnout pravým marcipánem.


Dort chystám na čtvrtek. Tak co myslíte, můžu to. This feature is not available right now.

Please try again later. Pravý marcipán (tj. ten z mandlí) rozhodně levnější než falešný nebude. A někteří lidé jsou alergičtí na ořechy, nebo jim pravý marcipán prostě nechutná (to je můj přípa ale mně tedy nechutná ani ten falešný).


Znám lidi, kteří mají vyloženě rádi tuhle mléčnou hmotu a marcipán neradi. Na výběr je pravý marcipán s vysokým obsahem mandlí ( víc než ) nebo kvalitní hmota ze sušeného mléka(poměr mléka a cukru 1:1). Obě mají svou specifickou a výraznou chuť.


Hmoty neobsahují lepek a marcipán neobsahuje ani laktózu. Barvím výhradně přírodními barvivy (obsahují extrakty ovoce a zeleniny). Vybírat můžete ze sortimentu jako jsou marcipánová zvířátka, marcipánové květiny, postavičky na dort nebo hvězdná znamení.


Najdete u nás jak marcipán na modelování, tak na potahování i marcipán určený k plnění pralinek. Specializujeme se také na silikonové formičky nejrůznějších tvarů. Potahové a modelovací hmoty, marcipán Rádi poradíme při výběru správné hmoty, ale také o způsobu použití, zvolení správného množství a jiné pracovní postupy. Zavolat můžete každý den na tel. Jaké druhy krémů pod potahovací hmotu a marcipán na dort ? Dobře pomazat dort , vychladit a potáhnout marcipánem nebo potahovací hmotou.


Irreno - ano, jde to bezvadně, používám přesně takováto rozpis a potahuji i modeluji z něho.

Použití: Vyváleným marcipánem můžete pokrýt celý dort o průměru cm. Z marcipánu můžete přímo tvořit různé ozdoby, např. Jedná se o sladkou modelovací hmotu ze sušeného mléka, která má marcipánovou příchuť. Také z ní se tvoří barevné postavičky a používá se na.


Pečeme a zdobíme originální dorty na svatbu, narozeninové dorty, dětské dorty a nepřeberné množství cukroví a sladkých zákusků a dezertů. Pokud potřebujete zajistit cukroví, svatební dort , nebo jen poradit, obraťte se na Cukrářský design. Všechny marcipány mají výbornou chuť a hezké výrazné i pastelové barvy.


Připravili jsme pro vás hotové figurky zvířátek z marcipánu. Jsou určeny pro profesionální zdobení dortů a ostatních podobných cukrářských výrobků, stejně jako pro účely domácí hobby tvorby. Marcipánová zvířátka na dort.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky