pondělí 17. října 2016

Mikrovlnná trouba gril

Vestavná mikrovlnná trouba Electrolux 6nabízí kromě běžných programů také gril pro přípravu ještě chutnějších jídel. Stisknutím jednoho tlačítka tak v krá. NN-GD34HWSUG NN-GD34HWSUG false.


Kombinovaná mikrovlnná trouba. Spotřebiče Sharp dokážou používat mikrovlny, gril a péct stejně jako běžná trouba. Pomůžeme Vám s výběrem správného spotřebiče, ozvěte se nám!

Clatronic MWG 7U nabízí 95-minutový časovač s akustickým signálem na konci programu nebo digitální hodiny. Dnes je už súčasťou každej kuchyne. Súčasné mikrovlnky majú však aj mnoho ďalších veľmi vítaných funkcií.


Máme na výber z veľkého počtu modelov za rôzne ceny. Vybírejte si Mikrovlnné trouby podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Volně stojící mikrovlnná trouba s bočním ovládáním pomocí otočného voliče za příznivou vstupní cenu. Perfektní rozmrazování a příprava – automatické programy Optimální a rovnoměrné zhnědnutí – integrovaný křemenný gril Vícestupňové postupy jen v jednom kroku – funkce Memory. Příprava pokrmů je nejen rychlá, ale i jednoduchá.


Mikrovlnná trouba je rychlý pomocník všech gastronomických provozoven.

Tento spotřebič lze použít jako mikrovlnnou troubu i jako gril. Jistě jste slyšeli o tom, že v čistících hubkách a hadrech se drží bakterie. Tento problém vám pomůže vyřešit rychle a jednoduše mikrovlnná trouba.


Můžete v ní grilovat, vařit pokrmy nebo chystat zmrzlé potraviny na další zpracování díky funkci rozmrazování, podle váhy pokrmu. Mikrovlnné trouby jsou podobně jako rychlovarné konvice součástí mnoha domácností, ovšem v mnoha případech se jedná o starší jednoduché kousky. Moderní mikrovlnná trouba vás může překvapit především rozsahem funkcí, které zvládá. Na co se tedy zaměřit při výběru?


Naše mikrovlnná trouba s grilem 6představuje rychlý a snadný způsob vaření většiny vašich oblíbených jídel. Vedle běžných funkcí máte k dispozici také gril pro více možností při vaření. Skladem v eshopu - odeslání ihned Doručení k Vám již za 1-dny.


Netradiční recepty na bábovku, moučník a nebo smažený sýr vás mile překvapí, stejně jako mnoho dalších receptů z mikrovlnky. Tato trouba nabízí automatických programů. Gril (36) Označuje zda je trouba vybavena grilem. Tím dnes zpravidla vybavena většina trub a přípravu pokrmů pomocí něho si určitě oblíbíte.


Je zdravější než smažení a grilované plátky masa mají specifickou chuť kterou smažením prostě nedosáhnete. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Stav zboží Nové, Doba dodání (od obdržení platby) 2-dny, Způsob umístění volně stojící, Vlastnosti gril , Značka Eta.


Vyberte si mikrovlnnou troubu od Whirlpool. Užijete si funkce Crisp pro perfektně propečené a šťavnaté pokrmy nebo funkce Stream pro zdravou přípravu v páře.

Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. S Whirlpool poznáte rozdíl. X o objemu litrů v elegantním nerezovém provedení potěší funkcí Gril a automatickým programem, který nastaví některé informace za vás.


Trouba je také schopna uzamknout nastavené funkce díky dětské pojistce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky