pondělí 24. října 2016

Sunkovar nerez

Tak to vždy bylo a bude. Týká se to i hliníkových šunkovarů. Představíme si ty nejčastější nesmysly o šunkovarech, se kterými se můžeme setkat. Je sice třeba ji dostatečně brzy spotřebovat, ale její domácí příprava a skvělá chuť za to opravdu stojí!


Sunkovar nerez

Určitě si ještě vzpomínáte na časy domácích zabíječek. Vůně čerstvého masa, klobás, jitrnic nebo tlačenky zaplnila celý dům a ti šikovnější amatérští řezníci se věnovali i konzervování masa a výrobě domácí šunky. Tradice zabíječek se postupne z našeho venkova vytrácí, to však neznamená, že musíme být.


PRESTO, s teploměrem Šunka je pravidelnou součástí jídelníčku většiny z nás. Vám umožní vaření domácí šunky, která neobsahuje průmyslová plnidla a nezdravé chemické příměsi. I když se snažíme kupovat ty nejkvalitnější, s pravou domácí se nedají srovnat.


Sunkovar nerez

Recept na domácí vepřovou šunku. I když někteří tvrdí, že domácí výroba šunky je složitá, opak je pravdou. Je to velice jednoduché, máte vlastní produkt a znáte jeho složení, narozdíl od některých kupovaných produktů.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Nerezový vysoký hrniec je vhodný na varenie- dusenej šunky v šunkovare, na varenie šparglí, špagiet. Materiál: kvalitný nerez. Vhodný na všetky typy spotrebičov vrátane indukcie.


Môžete umývať v umývačke na riad. Rozmery: objem l, pr. Kvalitní materiál – nerez je pro tento typ výrobku zřejmě jasnou volbou. Dlouho vydrží, dobře se myje a udržuje. Teploměr jako součást balení – nemusíte zvlášť kupovat, navíc má praktický držák na hrnec.


Uvařte si svoji zdravou šunku bez chemických látek. Díky teploměru budete mít přesnou kontrolu teploty během dušení šunky. Pobrobný návod na přípravu šunky naleznete na obalu.


ORION Šunkovar nerez s teploměrem PLUS 14cm Šunkovar umožní vaření domácí šunky, která neobsahuje průmyslová plnidla a nezdravé chemické příměsi, základem šunkovaru je válcová nádoba, do které maso upěchujete v mikrotenovém sáčku pomocí přítlačného talíře, tím zároveň nádobu uzavřete a pomocí pružiny dokonale stlačíte, díky sáčku pak maso po. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Domáca šunka nie je vhodná na dlhodobé skladov. Po kliknutí na odkaz „Zobrazit v obchodech“ budete přesměrováni na srovnávací portál Heureka. Na něm si můžete porovnat ceny jednotlivých obchodů a přečíst si recenze a hodnocení šunkovarů od jejich uživatelů. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám.


Sunkovar nerez

Nabízíme Vám produkt Nerezový šunkovar s teploměrem TOROza skvělou cenu 499. Kč, od výrobce TORO jehož aktuální dostupnost je skladem! Vynikajúci na prípravu domácej šunky, s univerzálnym teplomerom pre presnú kontrolu teploty počas dusenia šunky.


Vyrobený z tepelne odolného plastu a žiaruvzdorného silikónu, teplomer a pružina z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky