pátek 21. října 2016

Piazza d oro intenso

Un espresso corsé au profil aromatique. Les arômes de cèdre, de poivre noir et de noix de muscade chaude et épicée se marient pour créer un espresso particulièrement intense. Découvrez également nos autres torréfactions.


Starker Espresso mit klarem Aromaprofil. Geschmacksnoten von Zeder, schwarzem Pfeffer und warm-würziger Muskatnuss verbinden sich zu einem besonders intensiven Espresso. Entdecken Sie auch unsere anderen Röstungen. Wir leben für diesen ganz besonderen Moment wenn aus einer Kaffeebohne ein einzigartiger Espresso wird.


Onze koffie is het resultaat van 2jaar kennis en vakmanschap op het gebied van blenden en branden. Starostlivo namiešané a pomaly pražené kávy tvoria špeciálnu ponuku, z ktorej si vyberie naozaj každý. Dominantní chuťové tóny: kakaové boby, hořká čokoláda Podtóny: muškátový oříšek, pepř, cedr Nechte se unést kořeněnou vůní cedrového dřeva s lehkým dozvukem černého pepře.


Enjoy the citrus, honey and caramel flavour profile of the high grown Arabica beans in the Double Origin Blend- perfect as an espresso, latte or cold brew. Gently bittersweet with an extremely full finish, perfect for rich flavoured Cappuccino, Espresso, Ristretto and the more discerning palate. Az olasz Intenso szó jelentése intenzív.


Erős, telt, jól kiegyensúlyozott ízhatással rendelkezik, némi édeskés fűszeres utóízzel. Ezt a blendet mosott Arabica-ból, Brazil Arabica-ból és kevés, magas minőségű Robusta-ból alkottuk meg. Okrem klasického predaja zrnkovej kávy v segmente HORECA prinášame zákazníkom ucelený koncept prípravy výnimočnej kávy. Balení obsahuje kg zrnkové kávy. Směs kávových zrn arabika a robusta.


Piazza d oro intenso

Výrazná káva se sladko-kořeněnými a čokoládovými tóny. Speciální balení s jednosměrným ventilkem pro dokonalé uchování čerstvé chuti a vůni kávy. Blended with milk, it serves a bold creamy cappuccino and latte with notes of chocolate. PIAZZA d´Oro Intenso UTZ 1KG je směs Arabik z centrální Ameriky a vysoce kvalitní Robusty z Ugandy. ESTREMO je univerzální kávová směs, která je svým charakterem nejvhodnější pro mléčné varianty.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Olcsó Intenso szemes kg Kávék, kávéporok árak, akciók.


Káva sa vyznačuje chuťou kakaových bôbov a horkej čokolády s podtónom lieskových orechov, korenia a chilli. Piazza d’Oro Intenso , szemes, 1kg vélemények. Derzeit werden unter dem Markennamen vier hochwertige Espresso-Bohnensorten (Amabile, Forza, Dolce und Intenso ) mit unterschiedlichem Röstgrad und unterschiedlichen Geschmacksrichtungen vertrieben. Vyznačuje se silnou, plnou a vyváženou chutí s téměř kořeněným nádechem, protože je směs složena z promyté Arabicy a brazilských káv s přídavkem vysoce kvalitní Robusty.


Jej nuty smakowe są słodkie, pikantne i czekoladowe. Specjalne opakowanie z zaworem jednokierunkowym, pozwala zachować jej świeży smak i zapach. Má plné tělo se sladkými tóny doplněnými kořeněným a čokoládovým dozvukem. Skvěle se hodí na přípravu ristretta, espressa, ale je také vhodná pro všechny mléčné kávové nápoje s espresso základem.


Kategorien Kaffee und Co. Lieferzeit: 1-Werktage Alter Preis 2€ 1€ Preis inkl. Versandgewicht: kg In den Waren. Tím, že je tvořena z vymývaných zrn Arabi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky