čtvrtek 20. října 2016

Háčky na dveře bez vrtání

Série nástěnných doplňků Ecoloc nabízí přisávací doplňky bez vrtání a poškození obkladů. Přísavka na zdi drží pomocí vytvořeného vakua, které je vodotěsné a vzduchotěsné. Velkou výhodou systému Ecoloc je skutečnost, že přísavku lze snadno odstranit z povrchu zcela beze stopy. Podívejte se, jak je jednoduché umístit věnec na dveře bez vrtání.


Držák je vhodný pro všechny typy dveří s kukátkem.

Do dveří není potřeba vrtat ani jinak zasahovat. Ani háčky pro těžkou váhu nemusíte vrtat 17. Pokud chceme pověsit v koupelně ručníky, v předsíni kabelku nebo třeba bundy, musíme k tomu mít kvalitní háčky nebo věšáčky, které se musí ve většině případech přichytit šroubem do hmoždinky.


Tento barevný věšák od značky TimeLife, který lze bez zbytečného vrtání zavěsit na dveře, se nejlépe hodí do dětského pokoje či koupelny. Vyroben z kovu a vyveden v bílé barvě s barevnými háčky jistě. Háčky a věšáky na dveře.


Nechce se vám vrtat do zdi? Ušetří vám ho háčky a věšáky umístěné na dveřích.

Jednoduché zavěšení na dveře vám umožní vyhnout se vrtání. Hodí se na dveře od pokojů i na dvířka skříní. Připevňujte koupelnové doplňky snadno bez použití vrtačky a ušetřete peníze za rekonstrukci. Hledat text Cena Levné do 2Kč 2- 6Kč Od 6Kč -Hledat Barva Umístění nástěnné na d. Věšáky na ručníky bez vrtání.


Stačí je jednoduše zavěsit na horní hranu dveří. Tyto pestré háčky se dají pověsit na spoustu dveří, skříní a regálů s polodrážkou až cm. Vysoce kvalitní věšák z chromové oceli. Ideální pro obývací pokoj, ložnici, kuchyň, koupelnu, atd Je vhodný i pro mokré prostory. Montáž nevyžaduje žádné nářadí, vrtání nebo lepení.


Masivní háčky nabízejí dostatek prostoru pro zavěšení kabátů, ručníků, županů a kabelek. Aby se ručníky ani další drobnosti neválely po zemi, vyberte si z naší nabídky praktických háčků a věšáků do koupelny ten pravý pro vás. Vyrobené z nejkvalitnějších z nerezové oceli, věšáky na dveře vám umožní ušetřit místo a pověsit oblečení a další předměty na dosah ruky.


Vhodné pro všechny místnosti - ložnice, koupelna, kuchyň, dětské pokoje, kanceláře a dokonce i sprchový kout. Snadná montáž bez vrtání - s řadou STATIC LOC Nejsnadnější možná montáž a více než dostatečná zátěž až kg - to jsou přednosti řady nástěnnýc. Pořiďte si praktický věšák na skříňku bez nutnosti vrtání.

Tyto čtyři háčky se dají snadno zavěsit na hranu dveří – na ně můžete pověsit bundy, svetry či čepice. Dají se připevnit bez vrtání či lepení a. A jde to i bez vrtání do stěn. Obraz či kalendář na stěnu pověsíte bez jediného. Slouží na upevňování obrazů , kalendářů, teploměrů a. U samolepících háčků, které byly vyrobené déle než před lety, může být lepidlo dávno zaschlé. Efektivní využití např.


Navíc háčky a držáky na ručníky za trvale nejnižší ceny. Upevnění předmětů na stěnu bez vrtání 20. Dokonce existuje hned několik možností, jak různé předměty v bytě připevnit bez toho, abychom museli do ruky vzít vrtačku.


Díky svému diskrétnímu vzhledu se hodí k jakémukoli vybavení, vytváří další prostor v hale, ložnici nebo koupelně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky