středa 19. října 2016

Ocílka fiskars

Ve videu od Fiskars Europe uvidíte hned tři způsoby: Při ostření a nožem Fiskars pomocí brousku nebo ocílky mějte nůž v úhlu stupňů a přejíždějte jím ze strany na stranu. Ocílka má robustní rukojeť. Pracovní část je vyrobena z kvalitní nerezové oceli, povrch ruk. Je vhodný i pro vykrajování skvrn a kazů na potravinách.


Kč Skladem v externím skladě. Vhodná pro broušení všech druhů nožů.

Vážení zákazníci, na základě doporučení vlády ČR a na žádost našich přepravců vzhledem k šíření viru COVID-jsme nuceni u některých druhů přepravy zakázat způsob platby dobírkou. Okrajovací nůž s rovnou čepelí Fiskars FunctionalForm je vyroben z vysoce kvalitního, odolného a dobře omyvatelného materiálu. Ergonomická rukojeť pro bezpečné použití má očko pro zavěšení aby jste ji měly vždy při ruce. Detail produktu Do obchodu.


Buy all of your essential arts and crafts supplies. Free delivery over £20. Tento výrobek lze mýt v myčce. Informace o produktu Cena s DPH: 274.

Její tradice sahá až do poloviny 17. A kdo jiný by měl vědět, jak docílit dokonalého břitu, než ten, kdo sám vyrábí jedny z nejlepších? Výrobky z řady Functional Form jsou určeny pro pohodlné každodenní vaření. Snadno se používají, čistí a skladují.


Kvalitní ocílka z řady Fiskars Functional Form. Délka brusu cmHmotnost 1gŘada nožů Fiskars Functional Form Go. Fiskars je jedním z nejstarších výrobců zahradní techniky a nářadí v Evropě.


Zahradní nářadí Fiskars je proto v celé Evropě synonymem kvality a spolehlivosti. Nářadí Fiskars má velmi dlouhou životnost a proto se z něj můžete těšit. Brousky, ostřiče a ocílky. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Brusná část je vyrobena z kvalitní japonské nerezové oceli s tvrdostí HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti), díky níž je odolná proti korozi a vyznačuje se dlouhou životností. Ostřič nožů Functional Form Fiskars , produkt je nabízen za skvělou cenu 2Kč. Na současném trhu existuje široká škála produktů. Protože i ten nejkvalitnější nůž se jednou ztupí, je důležité si pořídit brousek na nože, který vám následně ulehčí práci v kuchyni.


Nepostradatelní pomocníci k ostření a broušení nožů – brousky a ostřičky pro amatérské i profesionální využití. V nabídce Řeznické potřeby Herold s.

Apex, ale i výkonné ostřičky, kotoučové a pásové brusky F. Aby zůstaly vaše nože, sekáčky a nůžky co nejdéle ve výborné kvalitě, je třeba se o ně vhodně starat. Kromě běžného důkladného mytí či leštění bychom neměli zapomínat ani na pravidelné broušení. Zadejte svou e-mailovou adresu Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Odolná ocelová ocílka pro broušení nožů. Ergonomické držadlo a chránič prstů zaručují pevný a bezpečný úchop při každém použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky