čtvrtek 27. října 2016

Amica shc 51074d w

Free Shipping Available. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na tento povrch se nepřichytává tuk, což značně urychlí čistění spotřebiče. Veškeré informace o produktu. Po přečtení návodu nebude obsluha sporáku žádným problémem.


Sporák, který opustil továrn. Tento typ je vyrobený v bielej farbe a jeho vzhľad doplňuje tmavá rúra, ktorej dvierka sú zo skla. Desku ovládáte dotykově a lehce se udržuje v čistotě. Manual Amica 508EE1( W ). View the Amica 508EE1(W) manual for free or ask your question to other Amica 508EE1( W ) owners.


Pripravte si chutné jedlo so sporákom Amica. Připravte si chutné jídlo se sporákem Amica. SAFETY INSTRUCTIONS Always keep children away from the cooker.


While in operation direct contact with the cooker may cause burns! Jeho prevádzkové náklady sú nízke, vďaka energetickej triede A. Nakup levně v pohodlí domova. Duální High Light zóna 12.


Sklokeramická doska je vybavená. Multifunkčná rúra vám ponúkne funkcií vrátane super grilu, alebo horúceho vzduchu – pre pečenie na viacerých úrovniach. Az üvegkerámia Hi-Light főzőlap egy duo és ovális főzőzónával is rendelkezik. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup.


Amica pečuje o životní prostředí a kromě nejnovějších technologií zavádí také pro ekologická řešení. Energetická třída A garantuje nízké. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Výkonný elektrický sporák se sklokeramickou varnou deskou se čtyřmi zónami a ukazatelem zbytkového tepla.


To můžete využít k dokončení vaření a tím výrazně ušetřit. I díky tomu patří tento model do vysoce úsporné třídy A, takže dlouhodobě ušetří vaši peněženku. K dispozici přitom má i. On-line schválení splátek do hodin bez nutnosti osobní návštěvy.


Digitálny displej s TA programátorom umožní nastaviť aktuálny čas, zvukový alarm či začiatok a koniec pečenia. Multifunkční trouba vám nabídne funkcí včetně horkého vzduchu, grilu, nebo praktického rozmrazování. Vnútorný objem rúry je. Trouba má k dispozici celkem různých funkcí a její čištění je díky lehce čistitelnému smaltu rychlé a p. Rúra ponúka funkcií a jej objem je litrov. Varná doska disponuje varnými plochami.


Súčasťou sporáka je aj praktický výsuvný úložný priestor. Na přední straně vás upoutá. Stačí tak ochutit, napíchnout a pak už jen sledovat, jak se tvoří dozlatova upečené kůrčička. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Elektrický sporák Amica v bílém provedení s grilem, ventilátorem a kruhovým tělesem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky