pondělí 31. října 2016

Kávovar s termokonvicí

Kávovar s unikátní dvoustěnnou termokonvicí. Funkce Drip-stop přeruší překapávání kávy při vyjmutí konvice. Přípravu kávy si můžete naprogramovat až na hodin. Philips si váží Vašeho soukromí a rozhodně jej nebere na lehkou váhu.


Vhodný pro šálků vynikající překapávané kávy.

Výbava kávovaru Tristar: ventil s ochranou proti nechtěnému. Překapávací kávovar s možností odloženého startu. Nerezová termonádoba kávovaru. Permanentní vyjímatelný filtr. Tento kávovar Daily dává kávě aroma díky trysce aroma twister, která zajistí optimální cirkulaci kávy v konvici.


Díky programovatelnému časovači se můžete probouzet s vůní čerstvé kávy. Automat na překapávanou kávu s integrovaným mlýnkemŠpičková technologie a stylový design pro milovníky kávy! U překapávačů s nízkým příkonem můžete očekávat sice jen základní funkce, ale i levný provoz.

Popis: Prodám plněfunkční kávovar s nerezovou dvoustěnnou termokonvicí ( s chytrým zámkem k udržení aromatu a teploty kávy) zn. Konvice… 5Kč – 5Kč ve obchodech Porovnat ceny. Pro všechny milovníky kávy je kávovar nezbytnou součástí domácnosti či kanceláře. Ovšem kávovar je široký pojem a můžete zde na eshopu gasto.


Jsme připraveni Vám poradit s výběrem toho správného kávovaru pro Vaši domácnost, kancelář či kavárnu. Nabízíme různé druhy přístrojů na výrobu kávy od klasického překapávače, automackých kávovarů, pákových kávovarů pro domácí použití nebo profesionální stroj pro Vaši kavárnu. S kávovarem vybaveným časovačem již nikdy nebudete muset vstávat dříve, abyste si připravili čaj nebo kávu. Naši plnoautomatičtí šikovní domácí baristé vám snadno připraví silné černé espresso, ale také si zde můžete vybrat plnoautomatický kávovar s praktickou nádobkou na mléko.


Ten rychle připraví vám i celé rodině cappuccino s jemnou mléčnou pěnou či latté macchiato. Hodnocení produktu:. V balení také permanentní vyjímatelný filtr. Začněte každý nový den s oblíbeným teplým nápojem. S kávovarem od společnosti Krups bude vaše ranní káva příjemným zážitkem a pozitivním startem do nadcházejícího dne.


Plně automatický kávovar vám připraví vaši oblíbenou kávu během malé chvilky z čerstvých kávových zrn, čímž dá vyniknout její plné chuti. Vyjímatelný držák filtru. Elektronické ovládání s LCD.

Z vaší země není možné zadat novou objednávku. Uzavírací víko s kontrolkou aróma. Ukazatel hladiny pomocí průhledu a plováku. Jeho moderní vzhled společně s promyšlenou funkčností potěší každého milovníka kávy.


Termokonvice je navržena pro operace jednou rukou, v designu sladěném s kávovarem. Vysoký výkon pro rychlý výsledek. Nerozbitná nerezová termokonvice s dvojitou stěnou.


Volba pro ještě intensivnější aroma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky