pondělí 17. října 2016

Forma na kosicky

Forma na stromek plastová. TESCOMA oříšek DELÍCIA, ks. Patříte mezi ty, kteří rádi tráví své volné chvilky u pečení sladkých pochoutek? Pro tyto účely nabízíme řadu šikovných formiček na pečení, které vám práci ještě více zpříjemní.


Vyzkoušejte silikonové formy či vánoční formičky, které vám pomohou vytvarovat vše naprosto jednoduše a dokonale.

Naše nabídka formiček na cukroví vás určitě uspokojí. Najdete zde nejen různé formičky běžných známých tvarů z klasických materiálů, ale třeba i formičky silikonové v neobvyklých a zajímavých tvarech. Silikonové formičky na pečení cukroví nejen na Vánoce. Co myslíte, jsou na pečení lepší silikonové nebo kovové formy? Krásná forma na pečení ve tvaru košíčku umožňuje péct porcí.


Tyto košíčky jsou ideální na servírovaní jednoporcových moučníků, dortů a zákusků, jako je například čokoládový fondant, mini carrot cake, letní ovocný košíček,. Recept na čokoládový muffin, který zvládne i manžel.

Dneska se s vámi podělím o recept na mé oblíbené muffiny. Jejich příprava je snadná, rychlá a zvládnu to i já - chlap. Co je ale hlavní, chutnají.


Papírová forma na pečení z mikrovlny, hranatá - extra pevná. Jednorázová pečící forma určená k plnění těstem a následným pečením. Je pevná, drží tvar a je stabilní. Poté se forma otevře a je možné z ní vyjmout velice horkou, ale pevnou hliníkovou formu na bábovku.


Hliník je snadno tvarovatelný, proto mohou formy Nordic Ware být vytvarovány do nejmenšího detailu. Dobroty z formy ľahko vyklopíte, upečené vyzerajú lákavo. Oceľ zaisťuje tvarovú stálosť formy, nehrdzavejúci hliník zas pomáha rozvádzať teplo.


Dvoudílná forma na přípravu oválných čokoládových košíčků. Pečící forma vysoce kvalitní ocelový plech s nepřilnavým mramorovým povrchem, silikonové odnímatelné rukojeti, rozměry 28. C, vhodné do myčky nádobí Pečící forma na muffiny Granid Daimond Line od firmy BerlingerHaus se stane oblíbeným pomocníkem při pečení.


Hliníková forma na košíčky 6ks Nordic Ware Shortcake Baskets. Nedivte se, až si vaši hosté nebo rodina spletou bábovku s návrhem architektonické stavby. Originální forma na mini bábovek jedinečného vysokého tvaru.

V katalogu nemáme podrobnější informace o silikonova forma na kosicky. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Vysoce kvalitní forma na muffinů s nepřilnavým povrchem a 12ti silikonovými košíčky pro opakované použití. Před prvním použitím a po každém dalším použití umyjte formu v horké vodě s přípravkem na mytí nádobí.


Nikdy nemyjte formu drátěnkou ani hrubozrnnými. Rozkládací forma na dort pro přípravu sladkých pečených pokrmů, vhodná do elektr. Chcete vedieť, či je cena 4.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky