úterý 4. října 2016

Vyhřívané wc prkénko

WC prkénko , záchodové prkno, záchodová deska na WC. Je jedno, jak jim říkáte. Ať hledáte pod tím či onakým názvem, najdete je všechny na FAVI.


Máme vyhřívané , s pomalým sklápěním, bidetem, brzdou, poklopem, s potiskem, dřevěné i dětská sedátka pro děti. Zaoblený design WC mísy RO GAP se dá sladit s rozličnými interiéry a styly. Pomalu zavírající se prkénko FREDDY poskytuje vysoký komfort. Díky univerzální bílé barvě můžete tuto WC mísu umístit do ka.


WC mísa VILLEY je vyrobena z kvalitní sanitární keramiky v bílé barvě. WC mísa má klasický univerzální design, díky čemuž ji můžete umístit do jakéhokoli interiéru koupelny. Navíc je vybavena moderní technologií DirectFlush, která zaručuje rychlé a. Elegantní bidetovací sedátko, které se jednoduše instaluje. Jemný a vzdušný vodní proud o teplotě těla. Nastavitelný tlak sprchovacího proudu.


Sedátko a víko s mechanismem plynulého sklápění. Jemně čistí použitím proudu vody. Geberit AquaClean Mera Comfort kompletní závěsné WC , vyhřívané sedátko, světlo, alpská bílá 146. Elektronické bidetové sedátko či celý elektronický bidet se stane oblíbenou součástí koupelny.


Elektronické bidety disponují různými funkcemi a vlastnostmi. WC sedátka výhodně nakoupíte v Koupelny-online. Panty z kovu se skrytým uchycením. Rozteč upevnění 9-1cm. Rozměry mísy jsou 53x37x3centimetrů.


Produkt byl navržen s ohledem na inovativní technologie. Díky ekonomickému proplachování se při jednom spláchnutí používá pouze nebo litru. Mísa je určena k zavěšení.


Lepší typy toho umí mnohem víc. Mají integrovaný fén pro sušení po mytí, hrají hudbu, umí prkénko samy zvedat a sklápět a vyhřívají ho jen v době, kdy si na něj pravděpodobně někdo sedne (na základě vzorců chování uživatelů v minulosti). Jsme nejspolehlivější vyhřívaný WC sedadla výrobce a dodavatele. Všechny vyhřívané záchodová prkýnka, které nabízíme přicházejí ve vysoké kvalitě a dlouhé životnosti. Jste-li zájem, kontaktujte naše továrna Další informace.


Speciální záchodové prkénko pro děti, které začínají chodit sami na toaletu. Samolepky vytvářejí dojem, že kočky na vás koukají přímo z víka. Skvělý plastický efekt, který můžete kreativně využít mnoha způsoby.


Vyhřívané rukavice Savior celokožené pánské černé vel. Odpadkový koš bezdotykový DEODORIZÉR hranatý senzorový 48L. T odbočkou a pancéřovou hadicí, na zásuvku 2V. Samotná instalace je velice snadná a zvládne ji každý uživatel sám.


Samosklopné prkýnko – Některé WC mají prkýnko, které se při příchodu samo nastaví do správné polohy. Zvlášť v zimě je to velmi šikovná funkce. Hudba – Na WC často hraje příjemná hudba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky