čtvrtek 13. října 2016

Kamenný hrnec na zelí

Zelák keramický sud na zelí 40l s víkem. Velice kvalitní sud na zelí vyrobený z přírodních materiálů. Vhodný k nakládání zelí ,masa nebo okurek.


Prosím porad´te kde sehnat nový poklop na malý 5l kameninový hrnec na zelí. Kameninový hrnec na ZELÍ – veliký – Krásný starý a při tom úžasně zachovalý hrnec na nakládání zelí , tzv.

Kč Postup Očištěné zelí nakrájejte na jemné proužky. V této kategorii naleznete keramické (kameninové) sudy na zelí (zeláky), které se nám za mnoho let prodeje nejvíce osvědčily. Nabízíme lety ověřené slovenské sudy na zelí , až do objemu 40l. Každý sud na zelí (zelák) se snažíme co nejlépe zabalit, aby nedošlo k jeho poškození během přepravy.


Součástí je poklička i zátěž. P oměr plnění zeláku zelím je 95. Náš recept na zelí Na vařečky Novinky Kontakt Hledat.

Hrnec 5l Hrnec 75l Hrnec 1l. Výborně slouží k nakládání utopenců, zelí , ryb a dalších pochoutek. Je vyroben z užitkové glazované keramiky, která nepropouští světlo a vytváří tak ideální podmínky pro potraviny k jejich dozrání. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů hrnec na zelí.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Slouží zejména k přípravě doma nakládaných pokrmů, jako jsou kvašáky, zelí , utopenci, ryby, sýry a další lahůdky nakládané do oleje nebo octového nálevu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Hrnce na zelí (zeláky) různých velikostí.


Základem pro výrobu kysaného zelí je kameninový hrnec. V naší nabídce najdete tradiční keramické bucláky od české firmy Krumvíř. Máme s nimi dlouholeté zkušenosti a zelí v nich ideálně vykvasí. Kolem víka má hrnec žlábek, který se naplní vodou, a docílí se tím vzduchotěsnosti.


Charakteristická nakyslá chuť. Ručně vyráběný - finišovaný na kruhu. Objem hrnce litru, vhodný na až kg čerstvého zelí.

Více informací ve spodní části stránky. Tento hrnec má na horní hraně speciální drážku, do které se nalije voda a teprve pak se do ní položí víko – tím se vnitřní prostor hermeticky zcela uzavře. Vzhledem k velmi vydařenému tvaru a povrchu může být i. Sud hrnec na zelí keramika zelák - 17l.


Barva: Tmavě hnědá Při převzetí zásilky je nutné ji ihned zkontrolovat před přepravcem, na případné pozdější reklamace nebude brán zřetel. V tlakovém hrnci na troše oleje osmahneme cibulku na kostičky. Přidáme zelí , kmín, trochu vody a přiklopíme, jen co začne hrnec pískat necháme 3-minut dusit a hned vypneme. Odpaříme, otevřeme a zalejeme škrobem s vodou a zahustíme.


Nádobu naplněnou ingrediencemi umístíme do základny. Na zelí položíme stehna a vše ještě posypeme kmínem a troškou majoránky, přidáme nové koření, pepř a bobkový list. Pomalý hrnec zapneme na cca hodin na pomalejší stupeň (nebo hod. na rychlejší).


Pokud máme rádi křupavou kůrčičku, po dokončení stehna. Krok 1: Připravte si zavařovací sklenice s víčky omnia nebo potravinářskou fólii a gumičku. Pořádně si umyjte ruce, sklenice, pracovní plochu a jeden velký hrnec na promíchání zelí. Nabízené výrobky slouží k vykvašení a dlouhodobého uchovávaní např.


Tradiční keramické hrnce určené na kvašení okurek, nakládání zelí a masa. Pro výrobu výrobce používá vlastní výrobní hmoty a glazury. Technologie výroby umožňuje vyrábět litím, zatáčením i lisováním.


Používané glazury jsou zdravotně nezávadné. Prodám kameninový hrnec na kvasení zelí , zelák na zelí s víkem o objemu litrů. Vyrobeno tradičním způsobem z přírodních materiálů.


Keramická nádoba na nakládání zelí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky