pátek 14. října 2016

Akpm 6580 ixl

Halogen lamp allowing a more energy-efficient performance. Oven door with soft-close design, for increased ease of use. Multifunction Multiple cooking methods.


Lampa de halogen pentru performante de top. Usa cu inchidere amortizata. Na údržbu vnějších ploch trouby doporučujeme používat čisticí krém na nerezové a chromové povrchy IXC 11 který zanechává voděodolný ochranný film a svěží citrónovou vůni.


Pripravované jedlo sa tak prepeká rovnomerne a navyše môžete vďaka tomu piecť rôzne pokrmy naraz, bez toho aby sa zmiešali ich chute a vône. Ogni prodotto Whirlpool è garantito contro Difetti di Conformità, come definiti dalla legge vigente in materia, che si manifestino entro il ventiquattresimo mese dalla data della consegna. Nabídne vám tedy nejen klasické pečení, ale také gril a horkovzdušné pečení s možností péct na několika úrovních.


Akpm 6580 ixl

Vnútorný objem rúry Extra veľký objem rúry pre 3-úrovňové pečenie. Win Prizes, Certificates. More to Keep Students Learning. Povedená moderní horkovzdušná vestavná trouba z široké nabídky výrobce elektrospotřebičů.


Má klasické vestavné rozměry, takže se hodí i jako náhrada za starší model. Velkokapacitní trouba se spoustou funkcí. Její největší předností je velká kapacita, která činí skvělých l - tak ji rádi uvítají zejména vícečlenné domácnosti s velkým počtem strávníků. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Dizajn dopĺňajú zatláčacie gombíky, ktoré veľmi uľahčujú ovládanie rúry.


Compare the cheapest UK prices. Zajímavá pečící trouba v nerezovém designu. V bohaté nabídce známého výrobce sice patří k těm levnějším, ale to neznamená že je méně vybavená.


Díky klasickému „knoflíkovému“ ovládání si s její obsluhou jednoduše poradí i méně technicky zdatní uživatelé. Parametre a informácie o produkte. Ponúkne vám teda nielen klasické pečenie, ale aj gril a teplovzdušné pečenie s možnosťou piecť na niekoľkých úrovniach. Se poate observa că e mai lat decât alte modele de aceea o plită cu arzătoare, ar fi perfectă. Calitatea este la cele mai inalte stadarde si nivelul de inovatie este unul peste media incorporabilelor de bucatarie.


Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Samostatná horkovzdušná trouba s kruhovým topným tělesem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Xelium je povrchový materiál vyrobený pomocou. Mohamed Abdel Hady st, Ard El Golf, Heliopolis, Cairo, Egypt Tel. AKPM 6IX z řady Cube je zcela novým typem vestavné trouby v nerezovém provedení, jemuž dominuje výrazný ovládací panel.


Design dokreslují zamačkávací knoflíky, usnadňující ovládání trouby. Díky speciální úpravě není třeba obávat se nepěkných otisků prstů na povrchu trouby. Doprava zdarma Výprodej. Vestavná trouba v energetické třídě A. Ve výbavě má také výsuvy plechů pro snadnou manipulaci Celý popis a technické parametry.


Njuškalo popusti trenutno ima sniženje proizvoda za kategoriju Štednjaci i pećnice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky