středa 26. října 2016

Sencor sct 4024mr

Chcete doručiť tovar na Slovensko? Dobré autorádio vám spríjemní cestu do práce aj na nákup alebo výlet s rodinou. Info o zpracování osobních údajů Správce os. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Tekintsd meg a termék információit. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Sencor Autórádió boltok, képek. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Megosztás: 4×W tewljesítmény S USB előlapi port Erősítő. Autorádio s USB konektorem a slotem na paměťové karty. Výstupní výkon 4x40Wmax. PLL FMtuner, předvoleb. Ekvalizér, zvýraznění basů.


Active black matrix displej. Zelený displej a podsvícení. Free Shipping Available. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


A készülék számos funkciójának köszönhetően praktikusan használható, valamint remek szórakoztatást biztosít utazás közben. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Proto se chci zeptat jestli je tohle rádio vhodné pro danou Fábii.


DINa DINjak zistím,který DIN je pro mou Fábii a hlavne kde zjistím to DIN. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Dál už hledat nemusíte!


Zobacz inne Radioodtwarzacze samochodowe, najtańsze i najlepsze oferty. Hasonló termékek kedvező áron. Főoldal Autó Autórádió Összes kategória Vissza.


Dosloužilo vám staré autorádio nebo chcete ten krám nahradit něčím modernějším? Přesto nabídne vše důležité a navíc si výrobce dal záležet také na designu. Specifikem je plně motorizovaný mechanismus ovládání monitoru a Bluetooth 2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky