úterý 25. října 2016

Kráječ na zelí

Velké struhadlo na zelí či salát je super pomocníkem do každé kuchyně. Díky kruhadlu snadno a rychle nakrouháte zelí na jemné proužky. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI KRUHADLA - potravinářský materiál - použití.


Vynikající pro snadné a rychlé krájení velkých i malých hranolků ze syrových brambor, opatřeno krájecími noži. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a o.

Kráječ zelí a další zeleniny Vysoce produltivní rotační kruhadlo na zelí a další druhy zeleniny. Pět nožů po obvodě kotouče zajišťuje rychlé a kvalitní strouhání zelí a další zeleniny. Nože jsou vyrobeny z kvalitního ocelového plechu. Přítlačné destičky jsou dřevěné. Dřevěný krouhač na zelí - nože DOMO.


Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze LODOS Rotační kráječ. V případě přepravní společností GLS je sice dobírka možná, ale pro vaši bezpečnost doporučujeme využívat platby bankovním převodem, nebo kartou přímo na e-shopu.

Naučte se, na co si dávat pozor při výběru zelí a jak ho jednoduše nakrouhat. Potřebujete pouze zelí, nůž a prkénko. A pokud chcete vědět, jak zdravě jíst a. Tento dřevěný krouhač na zelí má břity a je vhodným pomocníkem na krouhání zelí , které je hotové během několika minut.


Je určený pro zpracování velkého množství. V kategorii krouhače máme na výběr několik velikostí dřevěných krouhačů, určitě si vyberete ten Váš. Nerezové břity maximálně naostřené. Kráječ zeleniny a ovoce vám usnadní jejich přípravu a také ušetří čas a peníze.


Vyberte si z mnoha typů a druhů funkčních a praktických kráječů z kvalitních materiálů z naší nabídky. Určitě vás zaujme i krouhač na zelí nebo kráječ na houby. Téměř všechny výrobky máme skladem a dodáme je téměř.


Tématické fráze: zelí zelí recept zelí recepty pyrosulfit recept na zelí zavaření kysaného zelí recept zeli pyrosiřičitan draselný zelí recepty ze zelí jak krajet zeli zelí s pyrosulfitem pyrosiřičitan draselný jak zavařit zelí recepty zelí recepty se zelim krajec na zeli pyrosiřičitan pyrosyřičitan kráječ zelí. V tomto článku: Krouhání salátu a zelí rukama Krouhání zelí a salátu na struhadle Krouhání zelí a salátu v robotu Reference. Natrhaný salát a nakrouhané zelí se často používají jako příloha k mexickým pokrmům, jako základ salátu coleslaw a mnoha jiných jídel. Připravit klasické tenké nudličky není těžké ani.


Hodí se i na krájení jiné zeleniny jako okurky, mrkve, celeru apod.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vaším oblíbeným pomocníkem v kuchyni se tak může stát například škrabka na sýr s nereznoucí ocelí, krouhač zelí či kráječ na cibuli s pěti noži. V naší bohaté nabídce jsme mimo jiné mysleli i na leváky a jejich obrácené škrabky na brambory.


Univerzální kráječ na zelí. Jednoduchý pomocník pro rychlé nakrájení menšího množství zelí nebo salátu, například do sendvičů. Pokud si zakládáte na preciznosti a přesnosti, je pro vás elektrický kráječ ideální. Struhadlo na zelí , Bighit. Nejen, že díky němu vypadá jídlo na talíři lépe, ale také s ním ušetříte spousty námahy i času.


Při výběru je však nutné zaměřit se na několik vlastností, které činí elektrický kráječ tím nejlepším pomocníkem. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky