úterý 4. října 2016

Jubilejní sklenice

Slevový kupon najdete cca za minutu jako samostatný e-mail ve Vaší schránce. Jubilejní sklenice je včetně dárkového obalu. Hodnocení produktu:.


Základní surovina vyrobena v České republice - Nový Bor. Chmel 35Kč Přizpůsobit.

Dodání do 14-ti dnů Rychlý náhled. Dekorováno v České republice - Nový Bor. Baleno v krabičce po jednom kuse. Lužické sklo LsG Czechia Nový Bor. Broušené skleničky žluté na bílé víno.


Výroční sklenice v barvách granát nebo cobalt. Zdobemé zlatým malováním a ručním zdobením květy. Křišťálová sklenička vyrobená v Novém Boru.

Požadované jubilejní číslo prosím napsat do poznámky objednávky. Kozlova jubilejní sklenice l - 90. Všechny produkty vytváříme i na přání dle Vašich předloh. Prostějov, cena 190Kč, od babickaaja na Sbazar. Sklenice s rytým dekorem.


Kup teď 1Kč s dopravou 2Kč. Nabízím tři jubilejní sklenice , dvě s číslem a jednu s číslem 80. Nejlépe osobní odběr Ústí nad Labem. Popis: sklenice ke krásnému výročí let velikost: 20cm Cena: ,- osobní odběr v Praze možný , případní poštovné dle platných tarifu pošty bude připočteno k základní cenně. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce.


Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Z protilehlé strany sklenice znak SDH. Pivní Džbány a sklenice. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.


Na vaše jubilejní sklenice i jméno vybrousíme, takže sklenice lze pak běžně používat a dávat i do myček. Z takovéto sklenice na nožičce se Velkopopovický Kozel pil v 90. Džbán s kovovou splétanou montáží s víčkem, vpředu malovaný centrální motiv stříbrné kartuše s bílým fondem a malovaným stříbrným nápisem - zur Silberhochzeit (ke stříbrné svatbě).

Objednat lze také jubilejní sklenice s připomínkou na významné výročí nebo. Pullitr jubilejní zlacený broušená vyročka skleněný s číslem s uchem Půllitr je zlacený broušený určený k životnímu jubileu. Tyto sklenice jsou vhodné především pro červené víno. V nabídce máme i menší sklenice vhodné pro bílá nebo růžová vína. Váš svatební den bude nezapomenutelným a krásné sklenice s Vašimi jmény a datem budou tvořit.


Svatební sklenice Romance s gravírováním. Rozšířili jsme naši nabídku io menší pohár na víno s obsahem 330ml a výškou 232mm. V ceně je gravírování zdarma! Foto je pouze ilustrativní.


Bohatý sortiment zahrnuje lahve na víno, lahve na alkohol, zavařovací sklenice , dózy a demižony, koštýře, karafy a dárkové sklo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky