pátek 28. října 2016

Gumové podložky pod pračku

Sháníte gumovou antivibrační podložku pod pračku a rádi byste dobrou cenu? Podívejte se na naši nabídku a třeba si vyberete. Nakupte gumové antivibrační podložky pod pračku online a ušetřete oproti kamenné prodejně.


Mimo podložek nabízíme tisíce dalších produktů pro firmy i domácnosti! Gumové podložky ochrání Vaši pračku a zabrání hluku, který při praní či ždímání Vaše pračka vydává. Tyto antivibrační podložky pod pračku jsou vyrobeny ze speciální gumy, která pohlcuje nežádoucí vibrace, redukuje hluk a především chrání zařízení.

Umístíte pod nožky zařízení. Nakupujte gumové podložky na internetu a ušetřete. Výhodné ceny podložek, rychlý a pohodlný nákup i bez registrace, to je nákup v našem eshopu. Antivibrační podložky pod pračku E4WHPA01.


Tlumící nohy pro pračku se využívají, pokud chcete utlumit vibrace a ochránit podlahu v koupelně nebo jiné místnosti, kde máte umístěnou pračku. Jedná se o gumové podložky , které absorbují vibrace a udržují spotřebič na podlaze na svém místě. Nožky můžete využít i na.


V balení jsou tlumicí podložky pro pračky, myčky nádobí nebo sušičky.

Objevil jsem na netu tuto podložku, sice jsem moc nevěřil, že bude účinná, ale k mé spokojenosti je! Podložka slúži na tlmenie vibrácií práčky alebo sušičky na bielizeň. Dodávame po kusoch, pod každú nohu zariadenia jednu podložku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Gumová izolační podložka tloušťky mm tlumící vibrace a hluk. Vhodná pod pračku , sušičku, chladničku nebo mrazničku, např.


V našem sortimentu najdete například velmi žádanou podložku pod pračku , která Vás zbaví nechtěných vibrací, univerzální pryžové podložky pro nejrůznější využití, ale také stále oblíbenější pryžové dlaždice. Gumové dlaždice dokonale tlumí nárazy a hluk, jsou příjemné na chůzi a nekloužou. Pohlcují nežádoucí vibrace, redukují hluk a chrání zařízení. Podložky pod pračky, myčky a odstředivky prádla.


My pro Vás máme pár odvětví, ve kterých se gumové podložky běžně používají, mají zde své uplatnění a spolehlivě slouží. Domácí a zahradní použití. Taková antivibrační tlumící podložka pod pračku by měla mít své místo v každé domácnosti.


Posloužit může jako podložka pod pračku , podložka pod sušičku. Kde koupit podložku pod pračku. Seženete ji ve většině hobby marketů nebo se dá pořídit i na internetu.

Nejlevnější podložky seženete za méně než sto korun, dražší výrobky se cenově vyšplhají až na tři stovky. Než podložku koupíte, změřte si rozměry vaší pračky. Větší podložku vždy můžete zmenšit.


Tlmiace podložky Electrolux pod nohy práčky ks. Jedná sa o gumové podložky , ktoré absorbujú vibrácie a udržujú spotrebič na podlahe na svojom mieste. Terče jsou rozděleny na čtvrtiny vymezovacími trny, které podpírají rohy jednotlivých dlaždic a vymezují šířku spáry mezi dlaždicemi na mm.


Terč má průměr 1mm, výška je mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky