čtvrtek 27. října 2016

Strouhač moulinex

Study Online and Earn Your Degree from Top-Ranke Embry-Riddle Worldwide! Free Shipping Available. Inovativní přístroj zastřešený patenty! Zamilujete si jeho kompaktní rozměry a širokou škálu funkcí, které dokáže zastoupit. Díky pěti nástavcům si poradí s jemným i hrubým strouháním, tenkými plátky, těstem na bramboráky.


Veškeré informace o produktu.

Díky speciálním nástavcům elektrického struhadla na zeleninu a zelí není problém nastrouhat i jinak obtížně zpracovatelné potraviny. Nemusíte mi tedy v kuchyni i další speciální strouhač zelí apod. Vybírejte elektrická struhadla také od dalších výrobců, jako jsou Tristar, ROHNSON, Clatronic, Severin nebo Philips. Univerzální strouhač a kráječ vám umožní strouhat, plátkovat, krájet a dokonce i vroubkovaně krájet nejen ovoce a zeleninu, ale i další pochutiny, jako je například sýr nebo čokoláda.


Elektrický strouhač Tefal o příkonu 2W je vybaven pěti výměnnými nástavci, které jsou pro větší přehlednost barevně rozlišeny. Speciální nástavce o průměru mm umožňují krájet, jemně a hrubě strouhat, plátkovat a drtit led. Využijete ho na ovoce, zeleninu, sýr, čokoládu, ořechy a další pochutiny.


Značka Moulinex v České republice končí. Je jen na Vaší fantazii, k čemu kráječ využijete.

Díky jednoduchému ovládání a snadné výměně jednotlivých nástavců Vám krájení potravin zabere minimum času. Jednoduché a praktické! Fresh Express Max má opovídající náhradu Tefal Fres. Pouze plastový díl bez struhadel. MOULINEX › ADR, A13 GVM HV6.


Krájejte a strouhejte naprosto jednoduše! Prodám jednou použitý strouhač. Strouhač zvládne jemné a hrubé strouhání, krájení, plátkování a řezání na kostky nebo tyčinky. Ideální přístroj na přípravu.


Buy Moulinex Food Processors with Blades and get the best deals at the lowest prices on eBay! Strouhač Moulinex DJ7zvládne strouhání i krájení surovin na jedničku! S elektrickým motorem o příkonu 1W si výrazně zjednodušíte a zkrátíte krájení na plátky, jemné strouhání i strouhání tvrdého sýra. Výhodou je, že strouhač Moulinex lze mýt v myčce a pro ušetření místa lze jednotlivé nástavce pohodlně seskládat do sebe.


Oceníte i jeho stabilitu a. ABKEPbread maker review. Uľahčite si prípravu jedál s inovatívnym kuchynským krájačom Tefal FreshExpress Cubeamp;Stick. Tento praktický pomocník vás nadobro zbaví zdĺhavého krájania ovocia a zeleniny.


Find great deals on eBay for moulinex food processor and moulinex la machine food processor.

Strouhač Tefal FreshExpress nabízí široké plnicí hrdlo pro pohodlnější spolupráci. Zcela samozřejmě padají nakrájené suroviny rovnou do misky, nemusíte je marně hledat rozkutálené pod stolem. V moderním a veselém barevném designu bude strouhač Tefal čekat jen na vaše pokyny a splní rá co vám ve hladových očích. Save moulinex robot to get e-mail alerts and updates on your eBay Feed. Unfollow moulinex robot to stop getting updates on your eBay Feed.


Struhadlo na sýr a brambory je ideální pro roboty Moulinex , a to konkrétně pro modely Moulinex HVa HV8.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky