čtvrtek 27. října 2016

Eta gratus max 0028

Tradiční česká značka ETA, která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Popis: Pomocník, který v kuchyni nezahálí. Při práci v kuchyni se vždy hodí šikovná posila, na kterou se můžete kdykoliv spolehnout.


Sendvičovač ETA Sorento. Elektrický pečící hrnec ETA Pečenka. Kuchyňský robot ETA Gratus MAX. Stolní mixér ETA Vital Blend. Rychlovarná konvice ETA Luna bílá.


Vďaka celokovovému telu je dostatočne robustný a tým aj dlhú životnosť. Jednoduchú manipuláciu podporí výklopné rameno. Objem veľkej pracovnej antikorovej misy je litra.


Na pracovnú misu možno nasadiť priehľadný kryt. Planetárny systém miešania zaistí kvalitnejšie a. W motorom zvládne aj veľké zaťaženie. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Robot má velmi bohaté příslušenství, motor robotu je opatřen stabilizátorem pro udržení otáček i při. Každý šéfkuchař si přeje výkonný robot ETA gratus.


Eta gratus max 0028

K tomuto robotu nyní navíc získáte nádstavec na domácí zmrzlinu jako dárek. Nadprůměrný má i objem mísy, l postačí i domácnosti o více než čtyřech členech. Mísa je vyrobená z nerezu, který patří díky svým vlastnostem mezi nejoblíbenější materiály. See all the product information. Veškeré informace o produktu.


Rýchlovarná kanvica ETA L. Mnoho ND ETA vedeme skladem. ETA jako jsou nádoby, víka nádob, hnětací a sekací nádstavce, struhadla, unašeče a další. Je specialistou na přípravu mletého masa. Volit si můžete mezi různými hrubostmi mletí, plnit domácí uzeniny nebo vytvořit masové šišky Kebbe. Všetky informácie o produkte.


Eta gratus max 0028

The kitchen ETA robots are a matter of course as well as a sophisticated system of planetary mixing. V luxusní bílé barvě s maximálním vybavením Vám pomůže připravit jakýkoli pokrm v kuchyni. Ke kuchyňskému robotu získáváte prodlouženou záruku na motor v celkové době trvání let.


Svojim produktom natoľko veríme, že k robotom triedy Gratus ponúkame bezplatné predĺženie záruky o ďalších rokov nad rámec zákonnej záruky mesiacov. Je špecialistom na prípravu mletého mäsa. Každou hospodyňku jednou za čas napadne, jestli by všechno to míchání, hnětení a mixování nešlo nějak elegantně zjednodušit. Máme pro vás skvělou zprávu - to víte, že šlo!


Eta gratus max 0028

Eta Gratus Original si zamilují nejen dámy v zástěře, ale rozhodně i pánové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky