středa 26. října 2016

Pivní chlazení bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů pivní chlazení. Inzerát byl odebran z oblíbených. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Vážení zákazníci, expedice zboží probíhá každý pracovní den. Doručení spediční službou PPL na dobírku je stále možné, ale prosíme Vás o maximální využívání platby bankovním převodem. Nabízím vodní pivní chlazení , odzkoušeno, vysanitovano a připravené k použití, buď jako pevné nebo přenosné po osazení výčepními kohouty, okruhy, hadice a narazece k tomu.

Nabizím k prodeji nové vodní pivní přenosné chlazení osazené dvěma kohouty Nostalgie od výrobce Lukr. Stroje - Pivní chlazení bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. V dalších mích inzerátech najdete ještě dva suché výčepy a pokladnu dotykačka , stoly a spuboye na mytí restauračního skla aj. Nabizíme k prodeji minimálně použité ale repasované chlazení Lindr AS - na dva produkty ( nápoje ).

Prodáváme kompletní klasické i luxusní výčepní zařízení, sestavy chlazení na pivo, vodní výčepní zařízení, kompresory, příslušenství k chlazení piva. Bazar výčepní techniky a technologie nabízí použitou, ale kvalitní výčepní techniku od předních renomovaných českých výrobců. Výčepní zařízení je prodáváno se zárukou měsíců!


Seřadit Doporučujeme Od nejlevnějšího Od ne. O ještě větší požitek se stará integrovaný termoelektrický chladicí systém, který umožňuje chlazení soudku s pivem podle potřeby na 2-°C. S podporou l vody pracuje pivní chladič ještě efektivněji. Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem.


Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením. Nalezeno: 2produktů. Pivni chlazeni s kompresorem bazar.


Sestava výčepní zařízení - stolové luxusní pivní chlazení bez integrovaného kompresoru. CHLAZENÍ TÉŽ S VESTAVĚNÝM KOMPRESOREM. Vychytávka, kterou zaručeně oslníte všechny své kamarády a hosty. Jde otvor v zemi, který využívá nižší teploty půdy k chlazení piva. Klasické výčepní zařízení, Pivní chlazení.


V souvislosti s usnesením vlády funguje provozovna pouze pro expedici internetových objednávek.

Porovnání cen pivni chlazeni s kompresorem bazar , srovnání cen pivni chlazeni s kompresorem bazar na portálu HLEDEJCENY. Výhody a příslušenství, které od nás dostanete pouze k tomuto výčepnímu zařízení Lindr KONTAKT 40: ks l sklenic s cejchemDoprava zdarma po celé ČR! Chlazeni s kompresorem bazar.


Bezstarostný Extra servis. Jak jednokohoutové, tak i dvoukohoutové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky