čtvrtek 6. října 2016

Stroj na uzavírání konzerv

Stroje - Zavirac konzerv bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Inzerát: stroj na uzatvaranie konzerv – bazár a inzercia zadarmo. Konzervovač na uzavírání konzerv ruční.

Návod k použití konzervovače: 1. Plechovku s víčkem vložíme na talíř č. Zavírání plechovek na zavařování. Rychlejším otáčením kliky a současným pozvolným tlakem na páku č. Na rozdíl od zde nabízených čínských profi strojů na elektřinu je to skutečný pracant, vh. Stav: velmi zachovalí, funguje velmi dobře.


Spolehlivě ořezává otevřené plechovky a připravuje je na další použití. Vhodné na uchování masných produktů namísto mražáku.

Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. R na něj asi už není výrobce, dříve jej vyráběla nějaká firma v Bystřici pod Hostýnem.


Do konzerv dávám maso, bůček, tlačenku, jitrnicový prejt. Je možné to zavařovat i do sklenic, ale mám to pak úplně jinou chuť. Právě kvůli té chuti jsem strojek na konzervy. Tato nabídka od prodejce vobuchbyla archivována dne 15.


Praktické zapínání na patentky a díky dvoum patentkám vedle sebe se dá bunda zapnout bud na menší nebo větší objem. Bunda zakrývá celý hřbet i bříško. U krku je otvor pro zapnutí vodítka. Elektroosmózou vyřešíte problém se vzlínající vlhkostí rychle, levně a bez stavebních úprav. Neinvazivní metoda, která funguje na vlhkost zdiva a plísně.


Prodávám z důvodu stěhování. Zatvárací stroj na konzervy - automatický. Při rychlem jednani dohoda jistá. Platnost inzerátu vypršela.

Při odklopeném těle ořezu mimo osu stroje vložíme plechovku dnem vzhůru na. Slouží k uzavírání plechovek o průměrech a mm. Bazár pre stroj na uzatvaranie konzerv nájdete u nás na Inzercia. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo.


Ak hľadáte stroj na uzatvaranie konzerv , viac nemusíte. Predám zachovalý, plne funkčný stroj na zatváranie konzerv. Typ produktu, Hmotnosť, Kód produktu, Cena bez DPH, Cena s DPH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky