pátek 21. října 2016

Držáky do garáže

Držáky do garáže

Máte doma, garáži nebo ve sklepě málo místa? Pak se Vám jistě bude hodit některý s mnoha typů držáku na kola. V základu je rozlišujeme podle uchycení na držáky za přední kolo, držáky za pedál, závěsné stropní držáky , držáky za rám kola nebo držáky výstavní s uchycením za náboj kola.


Závěsné systémy do dílny, garáže i na zahradu Udělejte si pořádek v dílně nebo garáži. Díky závěsnému systému se vám vejde na stejné místo více nářadí, kolo i pneumatiky. Držáky kol - stojany na kola Více o kategorii.


Pokud Vás trápí nedostatek místa při uskladnění jízdního kola, nemusíte si již dělat zbytečné starosti. Háky a držáky do dílny a garáže Ať už potřebujete hák na hadici nebo speciální držák snowboardu či kola. V této kategorii Vám představujeme naši nabídků háků, držáků a držáků polic. Nosné konzolové lišty různých délek, držáky polic různých délek, spojky, bílá či šedivá barva.


Prodej hobby regálů po celé ČR. Háky na zavěšení kola, závěsy a držáky. Do garáže či dílny, pro nářadí či zahradní hadici. POPIS: Rozměry: výška 1mm, hloubka 1mm Do držáku lze uložit lyže s maximální šířkou do 1mm. POZOR - cena je uvedena za jeden kus, pro uložení lyží je nutné objednat dva kusy.


Police do garáže Ergosolid SG38W. Nástěnný držák monitoru a klávesnice Mounts MC32B. Stolní držák na monitor.


Otočné a sklopné držáky na LCD-LED-plazma-3D Tv umožňují sklopení a natočení televizoru do strany, často i kolmo ke zdi. Díky ramenům držáku je možné televizi zavěsit do rohu místnosti. Tyto držáky poskytují uživateli širokou škálu možností nastavení televize do potřebného úhlu pro nejkvalitnější podívanou. Držák Garage Lift s kladkou, Lampa Italy. Zvedací systém do garáže , vhodný pro kola, boxy, kanoe, nosnost je kg, s možnosti upevnění na nosníku, nebo na stropě.


Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Hák na zavěšení typu U. Jednoduché háky se zahnutým koncem, které znemo. Prohlédněte si tedy držáky na jízdní kola na ABstore. Sháníte držák na jízdní kola na zeď, stěnu nebo strop? Pak si zvolte ten nejvhodnější a objednejte.


Držáky do garáže

Pokud hledáte vícemístné stojany pro a více kol podívejte se do naší další sekce. Mrazuvzdorná dlažba v imitaci kamene v celkem pěti barevných odstínech. Můžete ji umístit do interiéru i exteriéru a všude bude reprezentovat luxus. Otevírací doba po dobu přijetí krizového opatření.


Tam, kde je potřeba udržovat hygienické prostředí, budou vhodné policové konzole s plastovým krytem. Nabídku doplňují i držáky a háky do garáže využitelné pro zavěšování jak menších předmětů, tak i jízdních kol. Nabízíme levné stojany na pneumatiky a pro uskladnění dřeva designové stojany na dřevo.


Zahradní lavičky, odpadkové koše do zahra měst a obcí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky