středa 5. října 2016

Koupací sud prodám

Koupací sudy Jak vznikl název Koupací sud ? Název koupací sud , pro nádrž s vodou ohřívanou výhradně kamny na dřevo ponořenými uvnitř, má své doložitelné historické vysvětlení. Už staří Vikingové relaxovali v kádích s horkou vodou a odbourávali tak stres a uvolňovali tím své unavené a ztuhlé svalstvo, a proto tento druh relaxace a regenerace v horkých sudech pochází ze Skandinávie. Z litvy, Japonska a dalších zemí na severu, se do Evropy rozšířila novinka, která příjemně zastane přírodní horké prameny - jedná se o takzvaný horký sud.


Složený, natřený barvou Remers HK Lazur. Exkluzivní koupací sud - HOT TUB - z kanadského červeného cedru, pro 7-osob, průměr kádě 2cm. Prodám nový koupací sud neboli finská vana, hod tub součástí vnitřní nerezová kamna, polička, lavice, horní lem, 2m komín, víko, schody, padlo, kompletní sada. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů sud. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Prodám dřevěný koupací sud z Thermodřeva s minimální životností let, se zabudovaným whirpoolem a filtrací pod schůdky ve tvaru podia, s led osvětlením s několika režimy svícení, izolací stěn i dna , plastovými lavicemi, víkem a krytem komína. CeloNerezový koupací sud včetně dna koupacího sudu, konstrukce a pece. Pro podnikatele jsou koupací sudy a kádě skvělou investicí, která pozvedne zájem o jejich ubytovací zařízení. V naší nabídce najdete dřevěné i nerezové koupací sudy. A toho s klasickým bazénem nikdy nedosáhnete.


To je nerezový koupací sud od firmy BeF Home. Kč – Nerezový skelet včetně vnitřních kamen – Nerezové lavice pro – osoby – Nerezové víko izolované polystyrenem – Venkovní. Projděte si inzeráty prodam koupaci sud na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Včetně kompletního servisu a dovozu přímo k zákazníkovi.


Proč koupací sud od nás? Naše koupací sudy vyrábíme zákazníkovi přímo na míru. Nepřekupujeme koupací sudy z ciziny. Vše je naše práce, za kterou si stojíme. Sud je uvnitř osazen celonerezovou vložkou, nebo nerezovou vložkou v kombinaci s odolnou plachtou.


Z vnějšku se jedná o standardní sud , který si ale díky vložce neklade tak vysoké nároky na materiál. Obložení tak lze vyrobit z dostupnějších dřevin. Co je koupací sud HOT TUB?


Dřevěný koupací sud je ručně vyrobená dřevěná káď s intergrovanými kamny na tuhá paliva, Každý námi vyrobený koupací sud je originál vyrobený s láskou pro svého nového majitele. Koupel v cedrovém sudu je oblíbený rituál i zpestření všedních dnů, narozeninových oslav, nebo. Ať už se nazývají jakkoliv, hlavní je že Vám dopřejí pohodu a klid. Mnozí příznivci relaxování v koupacích sudech se rozhodují mezi dvěma alternativami a nevědí jestli si mají vybrat klasický koupací sud ze dřeva a nebo jeho modernější verzi, dřevěný sud s laminátu vložkou.


Porovnejme si jejich výhody a nevýhody. Je to moc hezký originální dárek. Nabízím dárkový poukaz na zapůjčenení kouacího sudu. Nebo jen tak hezké zpříjemnění chladných dnů a večerů.


Kopací sud z Thermodřeva- záruka min. Vyrábím a prodám koupací sudy řemeslně vyráběné v ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky