pondělí 31. října 2016

Indukční podložka recenze

Naše redakce porovnala nejlepší indukční varné desky, sepsala podrobné recenze indukčních desek a také rádce Jak vybrat indukční desku. Tentokrát jsme se v našem výběru zaměřili na sporáky se sklokeramickou indukční deskou. Dobrou zprávou je, že většina modelů na trhu dosahuje slušné kvality a rozdíly mezi nimi jsou tak spíše ve funkcích a nabídce programů, pohlídat si musíte jen dostatečný příkon přístroje.


Já se nastěhovalo do podnajmu kde byla bílá indukční varná deska. Právě proto se jedná o nejlepší technologii, kterou si můžete do své domácnosti v této kategorii pořídit. Adaptér na indukci - zkušenosti už rozebírají maminky na webu eMimino.

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. V případě nákupu indukční desky je nutné velmi pečlivě prostudovat požadavky na zapojení ke zdroji elektrické energie. Vzhledem k tomu, že výkonnější produkty si žádají 3V zásuvky, není jejich použití vhodné do starších domů či bytů, které jsou osazeny slabšími dvoufázovými jističi. Pro mnohé spotřebitele může být technologie indukční varné desky záhadou.


Ve skutečnosti je ale docela jednoduchá. Na rozdíl od plynových hořáků nebo klasických elektrických desek pracuje na principu elektromagnetické indukce, kdy se umístěním nádoby na desku vytváří silné magnetické pole. Kvalitní podložka na indukční vařiče, díky této podložce nebudete muset vyhazovat Vaše staré hrnce, které na indukci použít nejdou.


Proto se vyrábí specielní.

Nač balanční podložka slouží? Tím, že se na balanční podložce snažíte udržet, zapojujete i svaly, které při běžných cvicích ani nezapojíte. Díky tréninku s ní dokážete shodit i nějaké ty kilogramy. Za relativně slušnou cenu se dočkáte indukčních zón, které jsou vybaveny intuitivním ovládáním s drážkou.


Ovládání je nesmírně pohodlné a přirozené. Vyhřívací podložka – příjemně vám vyhřeje postel před spaním, případně hřbet či jinou část těla. Některé modely lze připevnit k matraci, aby neklouzaly. Recenze a srovnávací testy nejlepších produktů včetně návodu jak vybrat zdarma pro vás.


Vybrat ten správný produkt nikdy nebylo jednodušší! Bezdrátové nabíječky fungují na principu elektromagnetické indukce mezi dvěma cívkami. Ve chvíli, kdy je podložka připojena ke zdroji, cívka vytváří magnetické pole. V mobilním telefonu je pak druhou cívkou indukován střídavý elektrický prou díky kterému se baterie nabíjí. Abychom to upřesnili, tak spíše na celé ploše takzvané flexi zóny, která zabírá u většiny indukčních varných desek polovinu celkové plochy.


Na flexi zóně si varná deska sama zjistí, kde máte položenou nádobu. Brzy se budeme stěhovat d domečku, kde jsi si nechala dát indukční varnou desku. Mám sadu od tescomy Gold line a ta bohužel na indukci nejde.


Mám jen jeden hrnec Tulip od tescomy a jednu teflonovou pánev.

Takže musím koupit nějaké hrnce. Jenže peníze už nejsou, tak jsem to chtěla sfouknout jako dárek k svátku. Mezi vařič a hrnec vložíte tuto indukční podložku a můžete vařit. Umožňuje použití běžného nemagnetického kuchyňského nádobí na indukčních varných deskách - vhodné pro hliníkové. Pro snazší výběr jsme z hodnocení a testů vybrali nejlepší elektrické sporáky a připravili jejich recenze , spolu s nákupním průvodcem.


Všechny informace o produktu Vykrajovátko Orion Podložka na indukci nerez s odjímatelnou rukojetí pr. Orion Podložka na indukci nerez s odjímatelnou rukojetí pr. Indukční sporák respektive sporák s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky