pátek 14. října 2016

Dřevoštěpková deska

Prodej broušených a nebroušených OSB desek online. Naše levné OSB desky si můžete vyzvednout buď osobně na pobočkách v Brně, Ostravě, Liberci, Praze a dalších pobočkách, nebo si je nechte přivézt až k vám. Různou orientací vrstev se dosahuje vylepšených.


Impregnovaná dřevoštěpková deska OSB. Novinkou na českém trhu materiálů pro stavební firmy je dřevoštěpková deska s povrchovou úpravou - impregnací. Takto upravená deska je vodoodpudivá a je.

Dvě povrchové vrstvy stejné tloušťky obsahují pouze třísky orientované rovnoběžně s delší stranou desky. Vnitřní vrstva, která tvoří. Nosná dřevoštěpková deska pojená syntetickou pryskyřicí pro použití v prostředí s mírnou vlhkostí uvnitř i venku. Pro dřevostavby, opláštění vnitřních a venkovních stěn, příček, podlah, bednění a záklopů střech. Desky jsou ve dvou variantách.


Nízká cena, jednoduchá a rychlá pokládka — to jsou hlavní výhody podlahy z OSB desky. Zajišťujeme dopravu po celé ČR, garantujeme vysokou kvalitu doručení. Objednejte si OSB desky v našem eshopu.

OSB desky (z angl. Oriented Strand Board) jsou plošně lisované desky z orientovaně rozprostřených velkoplošných třísek sestavené ze tří vrstev a vázané pojivem z umělé voděvzdorné pryskyřice. OSB dřevoštěpková deska OSB = oriented strand board.


OSB je vysoce kvalitní dřevěná deska , jejíž štěpky (nebo-li velké ploché hobliny) jsou kontrolovatelně složené a uspořádané do tří vrstev. Tyto vrstvy jsou k sobě kolmo orientované. Ve vrchní a spodní vrstvě jsou štěpky uloženy v podélném směru a střední.


OSB desky s kolmou hranou můžete využít jako opláštění konstrukcí, při tvorbě sendvičových panelů, jsou vhodné i pro tesařské a truhlářské práce. Velmi často se OSB deska využívá jako bednění při betonáži, dočasné oplocení a uzavření staveniště a krytí otvorů v budovách při rekonstrukcích. OSB sestává z obdélníkových plochých štěpek, které pod vlivem vysokého tlaku a teploty, s použitím speciálních voděodolných syntetických kryskyřic, jsou stlačeny tak, že vytvoř horkou válcovací metodou desku. Je to konstrukční deska na bázi dřeva vyvinutá speciálně pro stavebnictví.


Co je osb deska a její složení. OSB desky jsou vysoce kvalitní a oblíbený stavební materiál pro mnohoúčelové využití. OSB desku tvoří třívrstvá lisovaná dřevoštěpková deska z dřevoštěpky smrku nebo borovice. Jednotlivé vrstvy jsou na sebe lepeny zdravotně nezávadným vodě odolným pojivem z umělé pryskyřice. Pokud plánujete koupit více kusů 1 pro vás máme výhodnější nabídku.


Dřevoštěpková deska OSB s perem a drážkou od dodavatele Verzich. Výhodou je odolnost vůči vlhkosti a proti dřevoškůdcům. Vhodná pro dřevostavby a záklopy střech.

OSBdeska - plošně orientovaná víceúčelová dřevoštěpková deska , určená jako nosná pro použití ve vlhkém prostředí, nebo pro speciální povrchové úpravy. Vítáme Vás na novém webu společnosti MPL Kauf spol. Difúzně uzavřená konstrukce Obvodová stěna OSB Akrylátová omítka 1mm kontaktní zateplovaní systém, fasádní polystyrén EPS 70F mm dřevoštěpková deska OSB 1mm dřevěná rámová konstrukce s vloženou minerální deskovou izolací Parozábrana mm dře. OSB deska je dřevotřísková deska vyrobena z třísek borovice bez kůry, kterou použijete hlavně ve stavebnictví.


Nabízíme vám širokou škálu rozměrů a velmi nízkou odchylku v tloušťce. Ploché třísky s typickou délkou - 75mm ve směru vláken jsou položeny do tří vrstev. Materiálově je Kronospan OSB. Konstrukční stavební desky - pro použití i do vlhkého prostředí.


Závěsné desky, šedá, PP, DURABLE, bal. Naše stavebniny nabízí veškerý stavební materiál pro Vaši stavbu. Máme skvělé cena na stavební materiál.


Své použití nalezne především ve vlhkém prostředí. Lisované desky jsou k sobě lepeny bez formaldehydu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky