středa 26. října 2016

Podložky pod představec

Vyberte si jízdní kola z výběru až 4kol připravených k vyzkoušení na prodejně. Prodejna, servis a bazar na jednom místě. Jízdní kola jsou náš život! Podložky pod představec - Krabcycles.


V sadě jsou podložky o šířce : a mm. Držák na představec 3T Integra pro Edge.

Put you and your data ahead of the pack with this new integrated Edge stem mount. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je velký rozdíl, co se pevnosti týče, mezi klasickou hliníkovou a karbonovou podložkou pod představec ? Myslím tím, jestli je vhodné vozit karbonové podložky na DH kole.


Vážení zákazníci, p rodej přes internet není nařízením vlády omezen, stejně jako velkoobchodů - tedy našich dodavatelů, nemusíte mít obavy že bychom Vaši objednávku nevyřídili. Balení distančních podložek určené pro dvoukorunkové vidlice s Boxxer standardem a Direct představcem.

Snadné a elegantní řešení pro zvednutí řídítek. Sada obsahuje nerezové šrouby a celkem podložky pro vyladění - 2x 3mm a 1x 5mm. Ne podložky se dají dávat nad i pod představec a tak vyladit optimální výšku – jen horní kryt ložisek tam musí zůstat. Zdrada v tom žádné není, jen to chce s citem utáhnou ložiska hlavy.


Ač se to nezdá a představec je hodně zatěžován, tak utahovací momenty jsou hodně malé. Force - alu podložka pod představec black mm. V bílé barvě nebo černém, červeném a zeleném eloxu s logem Force. Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání! Distanční podložky pod představec 5″ 30.


Dobrý den, žádám o radu ohledně dostupnosti distanční podložky pod představec 5. Nedaří se mi nikde nalézt a to bohužel ani v kamenném obchodu. Chromag podložky pod představec. Bílá podložka pod představec s logem FORCE.


Představec XLC Direct Mount Pro Ride ST-FRAlu černý skladem pro vás do cca dnů. PRO podložky pod představec , alu, ks. GELOVÉ SEDLO TREKKING 9(5) 1Kč.


Potah na sedlo z paměťové pěny 5vel.

Při nákupu tohoto zboží z. RockShox Balení obsahuje 3ks podložek 2x 5mm 1x 10mm 1x 15mm. Přidat do seznamu přání. K č Výrobce: Cane Creek.


Thomson Xpřední víčko Thomson Xpřední víčko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky