pátek 23. září 2016

Výčepní stolice

Vyberte si dřevěný, kovový nebo keramický model podle vlastních preferencí a vylaďte si váš výčep k naprosté dokonalosti! K vybavení pro čepování nápojů dále patří zdroj tlakového vzduchu nebo tlaková nádoba s hnacím plynem (CO nebo dusík) a chladicí zařízení. Profesionální výčepní zařízení se skládá z výčepní stolice , propojovacího potrubí a hadic a armatury pro připojení zásobní nádoby. Výčepní stolice je umístěna v prostoru.


V prvopočátcích zavádění tlakostrojů zavádělo se nejvice úzkých, ku zdi resp.

Nabízíme kompletní výčepní techniku a výčepní zařízení pro správné čepování a údržbu domácího nebo profesionálního výčepu. Proto musí být udržována v bezvadném pořádku. Plocha pultu má být absolutně rovná se sklonem k odtokům, říká obchodní ředitel Pivovaru Starobrno Jiří Imrýšek. Zásadní podmínkou správného čepování je dostatečný důraz na udržování celého. Samozřejmě výčepní zařízení s chlazením má i jednu další velkou výhodu, a to takovou, že ho lze koupit v mnoha provedeních.


Ty se liší nejenom designem, ale hlavně výkonem. Díky tomu tak může daný systém na chlazení a točení piva sloužit vám a pár přátelům, ale stejně tak i společnosti, která čítá třeba. Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem.

Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením. U této výčepní sestavy PYGMY Vám garantujeme v záruční době zajištění ODVOZU ZDARMA do centrálního servisu výrobce. Věříme, že tento extra servis Vám zmenší starosti při případné reklamaci a přispěje k pozitivnímu vnímání našeho obchodu, který není pouze anonymním prodejcem. Kontaktní výčepní zařízení.


Jelikož ke svému provozu nepotřebuje vodu, bude se vám hodit na rodinném grilování, na firemní garden party i na rockovém koncertě. Největší e-shop s výčepní technikou, surovinami a příslušenství pro vaření piva. V pivotéce provádíme záruční a pozáruční servis, montážní, poradenské a servisní práce s výčepní technikou. Popis: Podsvícená výčepní stolice.


Tento článek popisuje výčepní zařízení určené pro pohostinská zařízení. Nabízím výčepní chladící stůl v základním nerezovém provedení. Pracovní deska je s dřezem na spuboy na lové straně pracovní plochy, otvor na instalaci výčepní stolice ( kobry ), odkapové prolisy s rošty. Chybí pouze rukojeť prostředního kohoutu = otázka 8-. Jednotlivé díly bych rád prodal jako komplet, ale můžeme se dohodnout i na prodeji po částech.


Možnost využití salónku pro osob na pořádání společenských akcí. K dispozici plně vybavená kuchyň a výčepní stolice. Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty.

Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Tato stolice vám zajistí perfektně vychlazené pivo v celé délce vedení. Leštěný chromovaný povrch je v nádherném stavu. Stojany výčepního zařízení mohou mít několik píp nebo výčepních kohoutů. Celé výčepní zařízení se pak skládá ze stojanu, pípy, odkapové podložky, naražeče, redukčních ventilů a kompresoru.


Prodám funkční výčepní zařízení,vodní, velké,včetně příslušenství. Láhev COplná,2x budíky,2xpipa(možno připojit 3),hadice,police, vypouštění vody. Anta C je nejsilnější z řady suchých přenosných chladičů.


Nabízíme Vám komplexní řešení od návrhu, vývoje, tvorby prototypu, až po finální produkci Vašeho unikátního vyčepního stojanu. Ervíne, stačí Tvé jediné slovo a já konám. Tě snad neurazí (ten můj první nástřel byla blbost, doufal jsem, že to někdo spraví). V ceníku níže si zvolte záložku s datumem Vašeho pobytu u nás. Uvedené ceny jsou za noc včetně DPH a snídaně, která se podává v hlavní budově hotelu.


Napsat komentář Zrušit odpověď na koment ář. Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit. Hledat: Nejnovější příspěvky. Pivovar „U Bucků”, Praha II † Jeho Veličenstvo císař a kr.


Prosklená chlazená výčepní stolice pro tankovou technologii. Jedná se o speciální zařízení, které bylo vyvinuto a patentováno společně firmami CHLADÍRENSKÝ SERVIS JEDLIČKA s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky