čtvrtek 29. září 2016

Aktivní pěna na auto

Nejen, že Vám tím usnadní práci, ale ruční mytí bude snadnější, rychlejší a šetrnější. Na běžnou údržbu použijte pH neutrální pěnu, která nepoškodí již nanesenou ochranu laku, např. Jak používat aktivní pěnu. A teď návo jak na to :). Vyhněte se přímému slunci, pěna by určitě neměla na autě zaschnout.


Nechejte ji alespoň minut působit.

Použití bezkontaktní aktivní pěny a odstraňovače hmyzu Koch Vorreiniger B bez NTA. Přípravek je vysoce koncentrovaný, vytváří intenzivní pěnu a nepoškozuje hliníkové lišty. Auto pak lehce opláchněte a zbytkovou vodu setřete mikrofázovou utěrkou nebo stěrkou Vikan.


Jakmile aktivní pěnu na auto nastříkáte, začne procházet špínou a uvolňuje ji. Aktivní pěna pro mycí linky. Tlakem wapky pak jde podstatně snáz dolů. A ano, kolikrát jsem si už říkal sakra, vždyť ono je to čisté.


Takže, aktivní pěna sundá z auta nejhrubší špínu, která by se mohla plést mezi mycí rukavici a lak a ten následně.

Povrch následně spláchněte tlakovou vodou - pokud jsou kola stále znečištěna apikujte čistič disků a pak auto umyjte. Koncentrovaná kapalina s detergentním účinkem určená pro mycí linky vybavené nanášecím rámem aktivní pěny. Vzniklá pěna snižuje tření mezi vozidlem a kartáči.


Dvousložková aktivní pěna Autoland skvěle a účinně odstraňuje oleje, tuky i ropné látky. Má vynikající emulzifikační a změkčovací vlastnosti, umožnuje odstranit i ty nejodolnější druhy znečištění bez nutnosti použití houby. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Auto Finesse Avalanche je hvězda mezi aktivními pěnami. Používám jak na svoje auto , motorku, tak i na manželčino auto a výsledek je opravdu vynikající.


Zkrátka a jasně řečeno, to co si uděláš ty aktivní pěnou ti v myčce nikdy neudělají. Tento produkt vytváří hustou pěnu, ta se. Za minut šetrně odstraní největší špínu.


Kč (včetně DPH) pH neutrální aktiv. Jediná aktivní pěna na trhu s obsahem SiO2. Hustá pěna je jednou z hlavních výhod vysoce kvalitních aktivních pěn.


Q²M Foam vytváří silnou a hustou pěnu, která rozpouští nečistoty a špínu.

Pěna by měla být opláchnuta tlakovou myčkou před tím, než začne schnout. Po zajetí do myčky hned na auto přes střechu stříkli nějakou pěnu a hned na to kartáče. Před lety mi kamará který vlastní autoservis doporučil aktivní pěnu.


Stručný popis : Active Foam K– aktivní pěna je profesionální koncentrát na předmytí všech. Upřesnit parametry Cena:. Silně efektivní aktivní pěna s vysokou pěnivostí.


Vysoká efektivita s minimální spotřebou!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky